Kompetente mennesker og maskiner

Hos RIVAL har vi den holdning, at fundamentet for en sund virksomhed skabes gennem veluddannede, topmotiverede og stabile medarbejdere.

Disse har været grundlaget for den udvikling, virksomheden har gennemgået frem til i dag. En udvikling, der helt naturligt har krævet løbende erhvervelse af de mest effektive og moderne hjælpemidler som f.eks. vores 3D CAD/CAM-anlæg og en bred vifte af CNC-styrede maskiner, der i dag er at finde i maskinhallerne.

Kombinationen af vores dygtige medarbejdere og en moderne maskinpark gør RIVAL til et slagkraftigt alternativ som underleverandør til en lang række spændende virksomheder.

Flere områder i RIVAL-pakkenTæt sparring om produktionsprocessen

Hos RIVAL har vi et godt samspil med vores kunder om udvikling og optimering af deres avancerede emner, og hvordan emnerne mest optimalt kan produceres.


Leveringsevne

Hurtig levering til tiden giver sikkerhed og reducerer behovet for lager hos vores kunder. Det er vores målsætning, at 98 % af alle ordrer skal leveres til tiden.


Materiale certifikater

Mange af de emner, vi udvikler og producerer, skal enten ud at flyve, sejle, placeres under havoverfladen eller indgå i forsvaret.


Kvalitet

RIVAL har et kvalitetssystem, som opfylder kravene i ISO 9001, og kvaliteten af vores arbejde til kunden er en af de tre væsentligste parametre i vores samlede konkurrencekraft.