Nyheder omkring RIVAL

Dansk Verdensklasse

Under overskriften "Dansk Verdensklasse" er RIVAL med hos Jern- og Maskinindustrien i artiklen "Henrik ville revolutionere Rival."

RIVAL øger kvalitetssikringen

RIVAL opgraderer på projektlederfronten ved at udnævne den tidligere gruppeleder i store fræs Torben Pedersen til ny projektleder. Det sker, for at blive endnu bedre til at sikre kvaliteten af det arbejde, som udføres på maskinfabrikken.

Industri 4.0 i øjenhøjde hos RIVAL

Hos Maskinfabrikken RIVAL er Industri 4.0 også blevet en del af hverdagen. Men skal det være en succes, kræver det små steps, fokus på virksomhedens medarbejdere og vanebrud. De erfaringer har ejer Henrik Holvad gjort sig – og delt ud af.

Succesfuld re-certificering hos RIVAL

Medio juni gennemførte DNV GL audit hos Maskinfabrikken RIVAL i forbindelse med virksomhedens ISO recertificering. Efterfølgende var der mange roser til RIVAL, som nu certificeres i henhold til ISO 9001:2015 uden anmærkninger.

RIVAL har succes med avanceret serieproduktion

RIVALs multi-akslet dreje-fræsemaskine Mori Seiki NZX 2000 arbejder tæt sammen med Kawasaki robotten fra Bila. Det sker med succes 24 timer i døgnet til glæde for de kunder, som har emner, der kræver lidt ekstra.

Trivsel, tryghed og albuerum

Det er vores medarbejdere, der gør, at vi kan agere både nationalt og internationalt. Det handler ikke bare om faglighed og maskinkraft.

Værdifuldt udviklingssamarbejde med Certego

Produktudvikling og modning, design og produktion er alle dele af samarbejdet mellem Certego og RIVAL. Certego har netop efterspurgt spidskompetence på alle områderne.

Fuld damp på RIVALs DMC 80 FD duoBLOCK

De første emner er produceret på RIVALs nye 5-aksede multimaskine. Produktionsprocessen optimeres løbende, og der er rift om kapaciteten på maskinen.