Leveringsevne

Hurtig levering til tiden giver sikkerhed og reducerer behovet for lager hos vores kunder. Målsætning Det er vores målsætning, at 98 % af alle ordrer skal leveres til tiden. Det giver en tryghed hos vores kunder, som de kan arbejde videre med i deres samarbejde med egne kunder. Samtidig mindskes deres behov for at være lagerførende på produkter, som produceres hos RIVAL. Det giver store besparelser på lageromkostninger. Siden opdateres løbende og viser vores leveringsevne for de seneste 12 måneder.


Flere områder i RIVAL-pakken

Mennesker og maskiner

Kombinationen af vores dygtige medarbejdere og en moderne maskinpark gør RIVAL til et slagkraftigt alternativ som underleverandør.

Målerapporter

Dokumentation af emnernes kvalitet, bl.a. i målerapporter, giver kunden sikkerhed for, at emnet overholder de opstillede kvalitetskrav.

Fleksibilitet

Vores produktion er fleksibel og gearet til hurtig omstilling, hvis der opstår behov for det. Vi tager altid udgangspunkt i kundens konkrete behov.

Kvalitet

RIVAL har et kvalitetssystem, som opfylder kravene i ISO 9001, og kvaliteten af vores arbejde til kunden er en af de tre væsentligste parametre i vores samlede konkurrencekraft.