Cases

Hos RIVAL samarbejder vi med en lang række kunder i et bredt udvalg af brancher. Vi har opbygget en stor kompetence i at udvikle og producere emner, som er særligt kritiske og kostbare for vores kunder. Her kommer både vores medarbejderes kloge hænder og vores maskinpark til sin ret.

Som udviklende kompetenceleverandør arbejder vi altid med fokus på at skabe værdi for vores kunder. Se mere om værdiskabelsen i RIVAL-pakken, som kunderne tilbydes ved både serieproduktion og projekter samt ved enkeltstyksproduktion. Altid tilpasset den enkelte kundes konkrete situation.

Læs mere om vores referencer inden for industri, energi, forsvar og marine.

Se udvalgte referencer

Betydningsfuldt samarbejde med Kongsberg

,
Det fælles mål er helt overordnet at passe bedst muligt på soldaterne, når KONSGBERG og RIVAL arbejder sammen om produktion af våbenstationer.

RIVAL leverer røgkastersystemet til Leopard 2 kampvognen

,
Kvalitet og levering fra øverste hylde er et must i forsvarsindustrien. Det ved de hos RIVAL, som har et stærkt partnerskab med tyske KMW.

RIVAL går ”all in” i partnerskabet med førende robotleverandør

,
Et stærkt set-up danner grundlag for helt nye muligheder i samarbejdet med en af verdens førende robotleverandører.

Værdifuldt samarbejde med BILA

,
Tæt sparring om løsningsmetoder og tolerancer gennem dialog med erfarne industriteknikere, der ved, hvad de taler om. Det var netop dét, BILA efterspurgte og har fået i samarbejdet med RIVAL.

RIVAL indgår flerårig aftale om emner til det amerikanske forsvar

RIVAL har netop indgået en flerårig kontrakt med en kunde om produktion af emner til Stryker køretøjet, der bruges af det amerikanske forsvar.

Samarbejdet med RIVAL giver ro i maven

,
RIVAL går aktivt ind og tager ansvar. Det værdsættes af en meget betydende og værdifuld kunde i olie- og gasindustrien og danner solidt grundlag for udvikling af samarbejdet.

Forsvaret på besøg hos RIVAL

,
Tirsdag i uge 43 kom chefen for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) Generalløjtnant Flemming Lentfer på besøg hos RIVAL.

Involvering og spørgelyst giver løsninger i topform

,
Stor spørgelyst og interesse for de emner, som skal bearbejdes, kendetegner medarbejderne hos RIVAL. Det ender ofte ud i nye idéer og løsninger.

Renovering af bremseskiver giver massive besparelser til DSB

,
RIVAL renoverer kontinuerligt bremseskiver for DSB, som tidligere blev kasseret. Det giver store besparelser til DSB, er godt for miljøet og passer perfekt til RIVALs to-strengede produktionsstrategi.

Positivt gensyn med cubanske Ciego Plast

,
Et fire-mands team fra RIVAL har netop rejst den lange vej til Cuba for at installere nyt grej og træne kundens medarbejdere.

Værdifuldt udviklingssamarbejde med Certego

,

Produktudvikling og modning, design og produktion er alle dele af samarbejdet mellem Certego og RIVAL. Certego har netop efterspurgt spidskompetence på alle områderne.

Effektiv serieproduktion til RIVALs forsvarskunder

,

RIVAL har et rigtigt vær­difuldt samarbejde med flere virksomheder i forsvarsindu­strien, som netop efterspør­ger produktion af kritiske og kostbare emner – gerne sy­stemleverancer i serieproduk­tion.