CNC vertikale centre

Vores syv vertikale bearbejdningscentre arbejder alle med hurtige spindel- og bevægelseshastigheder med ekstrem præcision og i høj kvalitet. Flere af vores vertikale centre er desuden med rundbord til rundbordsbearbejdning.

På alle maskiner er der implementeret en Gibbs/Mastercam CAD/CAM software.

Vi kan bearbejde emner op til en størrelse på 1250x630x700 mm på disse maskiner.

Maskine & Medarbejder

CNC bearbejdning i lille fræs

I RIVALs lille fræsegruppe arbejdes der typisk med snævre geometriske tolerancer og fine overflader. Der arbejdes i døgndrift på de seks fræsere, hvor to medarbejdere og en lærling på dagholdet samt deres kollega på aftenholdet holder produktionen i gang 24/7.

Søren jagter sekunder

Maskinarbejder Søren Kristiansen blev udlært på RIVAL tilbage i 2001 og har været i virksomheden siden. Han er gruppeleder i den lille fræsegruppe. ”I dag kører vi mange emner på faste rammeaftaler. Her kan den indledende bearbejdning være sket på vores MAZAK Integrex og den videre bearbejdning her hos os,” fortæller Søren. ”I det arbejde jagter vi hele tiden sekunder, da ét sekund pr. emne kan få stor betydning, når vi taler flere tusinde emner. Så vi arbejder kontinuerligt på at forfine processen og dermed sikre vores kunder de bedste priser.”