DMG MORI NTX 2500 med 60 kg KUKA robot

DMG MORI NTX 2500 | 2nd generation er en vildbasse af maskinen til bearbejdning af kritiske og kostbare emner. Den 17 tons tunge maskine arbejder med ekstrem stabilitet og præcision ”igen og igen og…”

Sammen med den store 60 kg KUKA robot arbejdes der i et fuldautomatisk banebrydende set-up i døgndrift.

Ved produktion af emner på denne multitasking dreje-fræsemaskine, spares der mange opspændinger. Produktionen bliver dermed mere effektiv.

Emne størrelse: max Ø670 mm x 1.540 mm

Maskine & Medarbejder

Særligt samarbejde med DMG

“Vi har indgået et helt særligt samarbejde med DMG, hvor de tager ansvar for hele installationen og er garanter for, at den estimerede produktionstid på emmerne overholdes,” siger Henrik Holvad. ” Vi har så efterfølgende kunnet bruge dette estimat i prissætningen til vores kunde. Samtidig har vi købt hele pakken hos DMG lige fra DMG MORI NTX 2500 og KUKA robotcellen inkl. værktøjspakke, opsætning og indkøring, safety-afskærmning og træning af vores medarbejdere. Det har vi været rigtigt godt tilfredse med.”

Ekstrem præcision

“DMG MORI NTX 2500 er noget særligt,” siger værkfører Glenn Scharling. “I kraft af sin vægt og størrelse samt indbyggede kølning på spindel og alle akser kører maskinen med en ekstrem præcision – også ved mange gentagelser.
Det er væsentlige elementer, når vi skal overholde krævende tolerancer over en lang produktionsperiode. Det giver således en rigtig stor fordel ved serieproduktion af komplicerede emner og understøttes af, at maskinen både kan dreje og fræse i én opspænding. Det værdsættes af rigtigt mange kunder, da det minimerer behovet for efterfølgende kvalitetskontrol. For at øge fleksibiliteten på maskinen har vi desuden tilkøbt det store værktøjsmagasin med i alt 114 forskellige værktøjer og de dyre SMW-patroner, som gør, at vi hurtigt kan skifte fra et emne til et andet. “