CNC horisontale centre

Vores to Mazak bearbejdningscentre er designet med en enestående ydeevne og pålidelighed. Det forøgede antal tilgængelige akselspecifikationer giver effektiv maskinbearbejdning af en bred vifte af emner.

På alle maskiner er der implementeret en Gibbs/Mastercam CAD/CAM software.

Vi kan bearbejde emner op til en størrelse på 1100x1100x1200 mm og en vægt på 2.200 kg.

Maskine & Medarbejder

Mazak FH-8800

Mazak FH-8800 er et avanceret, horisontalt højhastighedsbearbejdningscenter. Mazak er de tunge CNC-styrede maskiners svar på DeWALT – hvis man altså synes, de gule styrer for vildt. Samarbejdet begyndte i 2002, da RIVAL købte det første Mazak bearbejdningscenter. Siden har man løbende udvidet med produkter fra verdens største producent af værktøjsmaskiner til metalindustrien.

Ensartethed og præcision

Industritekniker Lene Kruse Jensen arbejder dagligt med optimering og produktion af komplicerede emner ved Mazak FH-8800. ”Jeg motiveres af de udfordrende opgaver, som når vi producerer kritiske og kostbare emner til Leopard 2 kampvognen. Det er vigtigt, at vi sikrer ensartethed og præcision i hele produktionsprocessen, så kunden får netop dét som er aftalt, ” fortæller Lene som er udlært voksenlærling hos RIVAL og oprindeligt uddannet fysioterapeut.