Forretningsområder

Forretningsområder

På RIVAL har vi gang i noget særligt og har opbygget en omfattende kompetence i at udvikle og producere kundens kritiske og kostbare emner. Kunderne kommer ofte til os, når opgaven ikke er lige til og kræver særlige kompetencer.

Det gælder både ved serieproduktion med og uden rammeaftaler, enkeltstyksproduktion og større projekter, hvor vi også tager det fulde ansvar for eksempelvis test og dokumentation.

RIVAL investerer gerne ressourcer i opstarten af samarbejdet med kunden og tager dialogen om muligheden for at optimere produktionsprocessen med udgangspunkt i kundens konkrete produkt.

Det kan eksempelvis være ved at fjerne eller omlægge processer, flytte eksterne processer internt eller ændre håndtering af efterprocesser.


Serieproduktion

RIVAL har opbygget stor ekspertise i at serieproducere avancerede emner i høj kvalitet. Mange kunder ser en stor fordel i at indgå rammeaftaler med os.

Enkeltstyksemner

RIVAL har bred erfaring inden for bearbejdning af ikke-standard enkeltstykemner. Det kan være emner, som kræver særlig fleksibilitet, hurtig reaktion og forståelse for kundens behov.

Projekter

RIVAL tager også det fulde projektansvar for kundens emner lige fra produktionsmodning og produktion til kvalitetstest, dokumentation og endelig levering.