Industri

Avanceret serieproduktion i større og mindre serier
RIVALs mangeårige samarbejde med et bredt udvalg af industrikunder har lært os, at områder som høj fleksibilitet, leveringssikkerhed, avanceret serieproduktion og totalleverancer har stor betydning for vores kunders konkurrenceevne i industrien.

Vi har derfor gennem årene opbygget stærke kompetencer på disse områder i samarbejde med kunderne. Også i industrien ligger vores styrke i at udvikle og levere emner, som er kritiske for kunderne, og hvor alle vores kompetencer i RIVAL-pakken vægter højere end den laveste pris.

Læs mere om vores kunder inden for industrien herunder.

Se udvalgte referencer

RIVAL går ”all in” i partnerskabet med førende robotleverandør

,
Et stærkt set-up danner grundlag for helt nye muligheder i samarbejdet med en af verdens førende robotleverandører.

Værdifuldt samarbejde med BILA

,
Tæt sparring om løsningsmetoder og tolerancer gennem dialog med erfarne industriteknikere, der ved, hvad de taler om. Det var netop dét, BILA efterspurgte og har fået i samarbejdet med RIVAL.

Renovering af bremseskiver giver massive besparelser til DSB

,
RIVAL renoverer kontinuerligt bremseskiver for DSB, som tidligere blev kasseret. Det giver store besparelser til DSB, er godt for miljøet og passer perfekt til RIVALs to-strengede produktionsstrategi.

Positivt gensyn med cubanske Ciego Plast

,
Et fire-mands team fra RIVAL har netop rejst den lange vej til Cuba for at installere nyt grej og træne kundens medarbejdere.

Værdifuldt udviklingssamarbejde med Certego

,

Produktudvikling og modning, design og produktion er alle dele af samarbejdet mellem Certego og RIVAL. Certego har netop efterspurgt spidskompetence på alle områderne.

Tæt dialog bag værdifuldt samarbejde om emner til Scania lastbiler

, ,

Kvalitetskontrollen er omfattende og alt skal klappe i første omgang, når BIRN producerer bremsekomponenter til Scanias lastbiler.

Grundfos’ vedligeholdelsesafdeling

,
RIVAL er klar til at rykke hurtigt, når kunderne har behov for det. Det oplevede Grundfos senest, da der opstod et akut behov for at få repareret et værktøj i deres trykstøbning.

Grundfos, Serbien

, , ,
RIVALs stærke kompetencer, kreative tilgang samt åbne og ærlige facon har været væsentlige faktorer for udvikling, produktmodning og indkøring af Grundfos’ nye pumpeproduktion i Serbien.

Johnson Controls nytænkning

, ,
Gennem en længere periode har Johnson Controls været på udkig efter den rigtige metode til bearbejdning af et specielt krævende emne til deres skruekompressor.

Carletti

, ,
Hos chokoladeproducenten Carletti har man behov for en samarbejds­partner, som kan rykke hurtigt, når det brænder på, og et værktøj i pro­duktionen skal renoveres inden for kort tid.

Tæt samarbejde om optimering af emner

,

Maskinfabrikken RIVAL har gennem de seneste år arbejdet tæt sammen med ingeniørvirksomheden R&D om produktionstekniske optimeringer af flere nye emner.

Dan-Web Machinery

, ,
Maskinproducenten Dan-Web Machinery A/S har gennem de sidste godt 10 år samarbejdet med RIVAL. Det værdifulde samarbejde bygger på en god kemi, fælles forståelse og udbytterig sparring.