Industri

Industri


Avanceret serieproduktion i større og mindre serier
RIVALs mangeårige samarbejde med et bredt udvalg af industrikunder har lært os, at områder som høj fleksibilitet, leveringssikkerhed, avanceret serieproduktion og totalleverancer har stor betydning for vores kunders konkurrenceevne i industrien.

Vi har derfor gennem årene opbygget stærke kompetencer på disse områder i samarbejde med kunderne. Også i industrien ligger vores styrke i at udvikle og levere emner, som er kritiske for kunderne, og hvor alle vores kompetencer i RIVAL-pakken vægter højere end den laveste pris.

Læs mere om vores kunder inden for industrien herunder.

Se referencer

Værdifuldt samarbejde med BILA

Tæt sparring om løsningsmetoder og tolerancer gennem dialog med erfarne industriteknikere, der ved, hvad de taler om. Det var netop dét, BILA efterspurgte og har fået i samarbejdet med RIVAL.

Grundfos’ vedligeholdelsesafdeling

RIVAL er klar til at rykke hurtigt, når kunderne har behov for det. Det oplevede Grundfos senest, da der opstod et akut behov for at få repareret et værktøj i deres trykstøbning.

Grundfos, Serbien

RIVALs stærke kompetencer, kreative tilgang samt åbne og ærlige facon har været væsentlige faktorer for udvikling, produktmodning og indkøring af Grundfos’ nye pumpeproduktion i Serbien.

Johnson Controls nytænkning

Gennem en længere periode har Johnson Controls været på udkig efter den rigtige metode til bearbejdning af et specielt krævende emne til deres skruekompressor.

Carletti

Hos chokoladeproducenten Carletti har man behov for en samarbejds­partner, som kan rykke hurtigt, når det brænder på, og et værktøj i pro­duktionen skal renoveres inden for kort tid.

Dan-Web Machinery

Maskinproducenten Dan-Web Machinery A/S har gennem de sidste godt 10 år samarbejdet med RIVAL. Det værdifulde samarbejde bygger på en god kemi, fælles forståelse og udbytterig sparring.

Svendborg Brakes

RIVAL har gennem flere år haft længerevarende rammeaftaler i millionklassen med Svend­borg Brakes.

Aarhus Universitet

RIVAL har udviklet og leveret udstyr til Marstanken i tæt samarbejde med Aarhus Universitet.