RIVAL går ”all in” i partnerskabet med førende robotleverandør

Et stærkt set-up med tre nye identiske DMG MORI CLX 450 TC bearbejdningsmaskiner med tilknyttede QRS-robotceller danner grundlag for helt nye muligheder i samarbejdet med en af verdens førende robotleverandører.

Det kræver sit at kunne følge med udviklingen hos RIVALs kunder. Flere af dem vækster kraftigt og øger dermed løbende deres ordrebeholdning hos RIVAL. I den proces gør et tæt og transparent partnerskab en afgørende forskel. RIVAL er klar til at vækste med kunderne og løbende optimere både sin organisation og maskinpark til fremtidens kundekrav.

Vi skal faktisk være usårlige
Det er RIVALs seneste investering i tre identiske DMG MORI CLX 450 TC bearbejdningsmaskiner med tilhørende robotceller et rigtigt godt eksempel på.
”Det er afgørende for vores kunder, at vi altid kan levere til aftalt tid og i den mængde, de har brug for. Derfor skal vi gøre alt for at være usårlige, og det bliver vi med tre identiske set-ups,” siger Allan som er en af RIVALs CNC-eksperter.

Godt alternativ til dual-source
Mange professionelle virksomheder vælger en dual-source strategi for at opnå denne usårlighed – med de øgede ressourcer og omkostninger det giver at indkøre og vedligeholde flere leverandører.
”Det kan vores gode kunde i robotindustrien nu undgå. Med vores nye set-up kan vi køre kritiske og kostbare emner om dagen – og serieproduktion om aftenen og i weekenden,” siger Christian Aarup. ”Og vi kan bedre håndtere et evt. maskinnedbrud eller et planlagt vedligehold på én af vores maskiner, da vi har muligheden for at køre produktionen på en af de øvrige maskiner med et fuldstændig identisk set-up.”

Partnerskab og proaktivitet giver stor gevinst
Det tætte partnerskab mellem både kunder og leverandører er baggrunden for, at RIVAL kan agere proaktivt og være klar til at opfylde kundens behov, netop når de opstår. ”Det forudsætter, at vi kender kunden så godt, at de også vil dele deres forecast med os, så vi ved, hvad der kræves af os fremadrettet,” siger Christian Aarup. ”Vi er meget beærede over at have det tætte forhold med vores kunder. Det kræver investering og åbenhed fra begge sider. Og gevinsten er mærkbar.”