Globale mål får jordforbindelse hos RIVAL i Skanderborg

Hos RIVAL har vi sat kursen for 2022. Vi har fokus på øget digitalisering, automatisering og bæredygtighed, hvilket er i tråd med de overordnede globale tendenser.
FN’s verdensmål får jordforbindelse hos RIVAL og bliver udviklet i partnerskaber med vores kunder, medarbejdere og leverandører. Vi kan og skal ikke gøre noget alene. I værdiskabende partnerskaber kan vi udrette så meget mere.

Det gælder både, når vi øger automatiseringen i det daglige arbejde med flere robotløsninger, og når vi investerer i en ”dual-source” maskinpark og software-løsninger, som giver fuld transparens ind i vores produktion og kvalitetskontrol.

Vi tager et stort medansvar for at uddanne nye medarbejdere til industrien og har på det seneste forsøgt at påvirke de unge mennesker bl.a. med løbende video-opslag, som kan inspirere til at vælge industriteknikervejen. Se mere her 

Som et af de seneste tiltag for at blive mere bæredygtige har vi fra starten af 2022 valgt udelukkende at bruge grøn el. Det koster lidt mere – men er det hele værd.

Læs mere om vores CSR politik