Forsvar

Kritiske emner til forsvarsindustrien
RIVAL har opbygget et stærkt samarbejde med kunder i forsvarsindustrien. Her ligger vores styrke i at udvikle og levere emner, som er kritiske for kunderne, og hvor kvalitet, dokumentation, sporbarhed og leveringssikkerhed vægter højere end den laveste pris.

Netop her får vores kompetencer inden for overholdelse af tolerancekrav, finish og kvalitet samt forståelse for konstant at fintune produktiviteten en afgørende betydning.

Læs mere om udvalgte kunder inden for forsvarsindustrien herunder.

Se udvalgte referencer

Betydningsfuldt samarbejde med Kongsberg

,
Det fælles mål er helt overordnet at passe bedst muligt på soldaterne, når KONSGBERG og RIVAL arbejder sammen om produktion af våbenstationer.

RIVAL leverer røgkastersystemet til Leopard 2 kampvognen

,
Kvalitet og levering fra øverste hylde er et must i forsvarsindustrien. Det ved de hos RIVAL, som har et stærkt partnerskab med tyske KMW.

RIVAL indgår flerårig aftale om emner til det amerikanske forsvar

RIVAL har netop indgået en flerårig kontrakt med en kunde om produktion af emner til Stryker køretøjet, der bruges af det amerikanske forsvar.

Forsvaret på besøg hos RIVAL

,
Tirsdag i uge 43 kom chefen for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) Generalløjtnant Flemming Lentfer på besøg hos RIVAL.

Effektiv serieproduktion til RIVALs forsvarskunder

,

RIVAL har et rigtigt vær­difuldt samarbejde med flere virksomheder i forsvarsindu­strien, som netop efterspør­ger produktion af kritiske og kostbare emner – gerne sy­stemleverancer i serieproduk­tion.

Fuel pots til F-35

RIVALs to YCM bearbejdningscentre kører med meget stor præcision selv på snævre tolerancer. Det var en afgørende faktorer, da RIVAL blev valgt som leverandør til bearbejdning af delkomponenter til F-35 flyet.

Avancerede dele til kampvogn

RIVAL har i flere år samarbej­det med kunder i den danske, tyske og norske forsvarsindu­stri. De værdsætter RIVALs styrker, som ligger i at udvikle og levere emner, som er kriti­ske for kunderne.

Tocifret millionordre til RIVAL

,

Maskinfabrikken RIVAL har fået godt fat i forsvarsindustrien, og har netop landet en ny millionordre på systemleverance af avancerede emner.