Bliv industritekniker

En spændende mulighed for din fremtid
Kunne du tænke dig at arbejde med den nyeste teknologi og være med til at skabe og producere komponenter, som bl.a. skal fungere til at producere grøn energi eller til at passe på vores soldater i krigszoner?

Så skal du tage en faglig uddannelse som industritekniker. Du uddanner dig til en specialist, som det danske samfund virkelig har brug for, og du får muligheden for at blive en del af et fællesskab på arbejdspladser med sociale aktiviteter og godt sammenhold.

Jobbet er egnet til ALLE – som vil udfordres, og som kan lide at bruge både hovedet og hænderne i det daglige arbejde.

Vær med i en fremtidssikker branche og få en hverdag med spændende produkter, som skal bruges til ”noget helt vildt vigtigt”.

Læs mere om mulighederne her

Se mere om, hvad man laver som industritekniker

Se vores lille film…
og få mere information om, hvordan det er at uddanne sig til industritekniker.


Vil du vide mere om dine muligheder på RIVAL?
Kontakt vores produktionschef Søren Djursland på sd@rival.dk

Mød en medarbejder

Industritekniker hos RIVAL er det helt rigtig valg for Rasmus

,
Rasmus stortrives med de mange muligheder og udfordringer det giver at arbejde med kritiske og kostbare emner hos RIVAL.

Mere dialog og mindre stok

,
Det er en vigtig del af Søren Djurslands arbejde at være med til at skabe en unik arbejdsplads Derfor er øget menneskelig indsigt på dagsorden.

Her er plads til os alle

,
Medarbejdernes trivsel og sundhed har altid haft stor betydning på RIVAL sammen med omtanke for miljøet og (lokal)samfundet

Flemming giver stabilitet i ”maskinrummet”

,
Vores projektleder Flemming Hansen er solid i drift som en dieselmotor og forlader ikke et projekt, før alt spiller 100 %.