Glenn er vores helt særlige superlim

Glenn Scharling har været godt 30 år på RIVAL. Han startede som lærling og er i dag værkfører.
”Glenn er et rigtigt godt eksempel på, hvad vores kultur kan, når den får lov at folde sig fuldt ud,” siger Henrik Holvad. ”Glenn besidder således en særlig kultur-superlim, som skaber tryghed for både kunder og kolleger. Han ved noget om det meste og har en unik evne til at bringe sin viden og kompetence i spil både internt og eksternt. Samtidig er han holdspiller og er vokset i kraft af den tillid, der er blevet vist ham fra os i ledelsen.”

Klar til at stå på mål
Det hele er startet med Glenns enorme interesse og viden om teknik. Han har gennem årene på RIVAL opbygget en solid baggrund og kan oftest gennemskue tingene, som f.eks. optimering af bearbejdningsstrategier og kundens tekniske tegninger.
Dermed er han blevet en vigtig medspiller, hvilket fx viser sig, når der skal sparres med kunden om de svære tekniske finesser og træffes komplicerede beslutninger. Her er han i dag klar til at sætte hånden på kogepladen og stå på mål for de beslutninger, han er med til at træffe.
Samtidig tager han også et stort internt ansvar for at samarbejde med kollegerne om, hvordan de bedst når frem til de rette beslutninger om f.eks. bearbejdningsstrategi.

”Jeg bevæger mig rundt i produktionen dagen igennem og er med på tre tavlemøder hver morgen. Det giver en rigtig god føling med, hvad der sker i virksomheden,” fortæller Glenn. ”Derfor kan jeg også byde ind med råd og vejledning til mine kolleger. Jeg siger nok lidt for ofte, ”det gør vi”. Der arbejder jeg på at være bedre til at hjælpe kollegerne på vej til selv at træffe beslutningerne.”

Værdifulde input til fremtiden
Glenn har været på RIVAL længere end Kirsten og Henrik, og han har en væsentlig aktie i RIVALs udvikling fra maskinfabrik til Industri 4.0 virksomhed. ”Han er en del af det, vi kalder vores ”kloge hænder”, som vi værner meget om i vores automatisering, udvikling og vækst. Kunsten er, at få det hele til at gå op i en højere enhed,” siger Henrik Holvad. ”Derfor tager jeg også gerne Glenn med på råd og værdsætter, at han byder ind og tager ansvar. Det er altafgørende for den udviklingsproces, vi står midt i, at vi værner om og lytter til både de erfarne og de unge medarbejdere. Vi søger at få det bedste med fra alle sider, når vi ruster os til fremtiden.”