Karriere

Medarbejderne er RIVALs vigtigste ressource.
Vi har en flad organisationsstruktur og lægger stor vægt på, at den enkelte tager ansvar og deltager i udviklingen af RIVAL og RIVALs kunder. Vi arbejder i selvstyrende grupper, hvor gruppen har ansvaret for finplanlægning, kvalitetskontrol, leveringstid og medarbejderoplæring.

Vi arbejder desuden med projektgrupper, hvor medarbejderne deltager og bidrager med at få styr på projektet. Det gælder for områder som planlægning, ideer og afgrænsninger samt den løbende overholdelse af deadlines og kommunikation med kunden. Når vi ansætter nye medarbejdere, ser vi både på faglige og menneskelige kompetencer.

Det er vigtigt, at du passer til RIVAL, og RIVAL passer til dig. Ønsker du at høre mere om, hvordan det er at være ansat hos RIVAL, er du velkommen til at kontakte os på telefon 8657 7177 eller se nærmere under mød en medarbejder.

Vi er lykkedes med at samle de skønneste mennesker og har et helt unikt sammenhold.

Tjek lige denne ”feel-good” video…

Vil du være del af vores team?
Se vores ledige jobs her på siden.

Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere. Ansøgning med relevante bilag sendes att.: produktionschef Søren Djursland enten til vores adresse, Svejstrupvej 23, 8660 Skanderborg eller på e-mail til sd@rival.dk

Ledige jobs

RIVAL søger industriteknikere

Vil du være en del af teamet – dér, hvor de fede emner bliver produceret?

Vil du være en del af vores team på aften- eller nathold?

Vil du være med til at holde vores vilde og særlige produktionsudstyr i drift døgnet rundt, og er du frisk på at arbejde om aftenen eller natten?

Mød en medarbejder

Stolt, ny industrioperatør

,
Ida Marie Andersen har med stolthed bestået svendeprøven og kan nu kalde sig industrioperatører.

Hos Flemming stortrives det lærde med det praktiske

,
Flemming stortrives i det spænd, hvor det lærde mødes med det praktiske – og det er der kommet et værdifuldt og brugbart resultat ud af.

Mød Helene

,
Se med her - hvor Helene deler sine tanker om jobbet som industritekniker

Industritekniker hos RIVAL er det helt rigtige valg for Rasmus

,
Rasmus stortrives med de mange muligheder og udfordringer det giver at arbejde med kritiske og kostbare emner hos RIVAL.