Om RIVAL

Fremtidens maskinfabrik
RIVAL A/S maskinbearbejder kritiske og kostbare emner til noget helt vildt vigtigt – typisk i små og mellemstore serier. Vi har eksisteret i over 50 år, har godt 50 medarbejdere og et omsætningsmål på 100 mio. DKK.

Vi er ISO 9001 certificeret og lever op til de høje krav til bl.a. dokumentation, HSE og ordentlighed, som kræves af fremtidens maskinfabrik. Vi prioriterer en stærk ekstern profil og er anerkendt herfor i branchen.

Konstant udvikling
Vores kunder er professionelle danske og internationale virksomheder, der efterspørger et udviklende samarbejde og prioriterer høj kvalitet, leveringsevne og fleksibilitet. Vi udvikler konstant vores strategiske fokus, og er senest lykkedes med at vinde nye interessante strategiske kontraktkunder og at indføre ubemandede produktionsceller.

Kunderne kommer ofte til os, når de har emner, som ikke er så lige til at producere. I årenes løb har vi bevist, at vi har medarbejdere og maskiner, som kan håndtere dette, også når det drejer sig om emner til eksempelvis forsvars-, olie-/gas- eller vindindustrien.

“Kloge hænder”
Medarbejdernes ”kloge hænder” og dermed store erfaring med at arbejde i mange forskellige materialer, vores store tekniske indsigt og evnen til at tilpasse os kunden rent kommunikationsmæssigt – også på højt teknisk niveau – er oftest afgørende faktorer for vores kunder. Dette sammenholdt med vores solide projektlederkompetencer og omfattende maskinpark gør, at vi kan leve op til kravene, som gør sig gældende for kunderne på fremtidens maskinfabrik.

Vores kundeliste omfatter bl.a. Grundfos, Welltec, Wärtsilä, National Oilwell Varco, Eltronic, Vestas Wind Systems, General Dynamics EPL og LM Wind Power.

Se udvalgte referencer

Johnson Controls nytænkning

, ,
Gennem en længere periode har Johnson Controls været på udkig efter den rigtige metode til bearbejdning af et specielt krævende emne til deres skruekompressor.

Carletti

, ,
Hos chokoladeproducenten Carletti har man behov for en samarbejds­partner, som kan rykke hurtigt, når det brænder på, og et værktøj i pro­duktionen skal renoveres inden for kort tid.

Munck Cranes, Norge

, ,
Mange af RIVALs kunder stiller store krav til, at virksomheden kan håndtere kritiske og kostbare emner. En af dem er Munck Cranes, der i foråret indledte et samarbejde med RIVAL.

Offshore, Norge

,
RIVAL er i dag fast underleverandør til betydende kunder i olie- og gasindustrien. Flere års målrettet fokus på udvikling af et værdiskabende samarbejde har givet pote.