Energi

Energi

Tæt samarbejde med de største spillere
RIVALs referencer i energisektoren spænder bredt. Vores primære erfaringer ligger i olie- og gassektoren samt vindindustrien, hvor vi samarbejder med nogle af de største spillere på markedet.

Kunderne efterspørger RIVALs solide kompetencer og indholdet i den samlede RIVAL-pakke, der bl.a. indeholder tæt sparring om kundens løsning, leverancer i høj kvalitet, dokumentation, målerapporter, materialecertifikater og ordentlighed på alle områder.

 

For hovedparten af kunderne spiller dokumentation og overholdelse af tolerancekrav en stor rolle. Derfor er vores dokumentation af kvalitetssikring, leveringssikkerhed og procedurer gennemarbejdet og danner grundlag for vores daglige arbejde, hvor både tolerancemålinger og statistisk proceskontrol indgår som en naturlig del.

Læs mere om udvalgte kunder inden for energiindustrien herunder.

Se referencer

Samarbejdet med RIVAL giver ro i maven

RIVAL går aktivt ind og tager ansvar. Det værdsættes af en meget betydende og værdifuld kunde i olie- og gasindustrien og danner solidt grundlag for udvikling af samarbejdet.

STATOIL – tur/retur

RIVAL har fået et solidt fodfæste i olie- og gasindustrien og arbejder pt. på emner, hvor slutkunden er Statoil.

Wärtsilä supply boat, Norge

Motorleverandøren Wärtsilä efterspørger i stigende grad RIVALs talenter inden for spåntagende bearbejdning. Det skyldes ikke mindst medarbejdernes kreativitet, håndelag og hurtighed.

Offshore, Norge

RIVAL er i dag fast underleverandør til betydende kunder i olie- og gasindustrien. Flere års målrettet fokus på udvikling af et værdiskabende samarbejde har givet pote.

GE Oil & Gas, Norge

Vetco Gray, der er en del af giganten GE Oil & Gas, samarbejder med RIVAL om leverancer til off-shore markedet.

Komplette emner til NOV

Tæt samarbejde om produktion, kvalitetstest og dokumentation er væsentlige dele af RIVALs flerårige succesfulde samarbejde med National Oilwell Varcos (NOV) norske division.

National Oilwell Varco

Det har været en lang, lærerig og til tider hård proces for RIVAL at opbygge den rette erfaring, kompetence og de interne systemer til at kunne samarbejde med de største og mest krævende kunder i olie- og gasindustrien.

DMP Mølleservice

Fodboldklubben Liverpools slogan ”You’ll never walk alone” ligger dybt i generne hos de over 70 medarbejdere hos DMP Mølleservice. Og virksomheden har samme forventninger til deres underleverandører.

LORC Nacelle Testcenter

RIVAL har gennem en årrække været fast underleverandør til den krævende vindindustri og har bl.a. et fast og godt samarbejde med ingeniørvirksomheden R&D.