Sikkerhed for kvalitet og levering skaber tryghed hos DMP Mølleservice

Fodboldklubben Liverpools slogan ”You’ll never walk alone” ligger dybt i generne hos de over 70 medarbejdere hos DMP Mølleservice. Og virksomheden har samme forventninger til deres underleverandører.

RIVAL kan altid hjælpe når vi har travlt
DMP Mølleservice har alle de store vindmølleproducenter på kundelisten. Hertil kommer mange uafhængige mølleejere. Senest har også store udenlandske energiselskaber fået øjnene op for virksomhedens kompetencer.

Unik viden
”Hovedparten af vores medarbejdere har været i branchen i rigtig mange år,”siger adm. direktør hos DMP Mølleservice Poul Reinholdt. ”Det betyder, at vi kender svaghederne ved mange af de ældre møllemodeller og dermed hurtigt og præcist kan lokalisere, hvor et problem på en mølle er opstået og løse det.”

DMP Mølleservice har tre fokusområder: Service, gear og reservedele. På alle tre områder har virksomheden unik viden, og som en af de få uafhængige mølleservice virksomheder råder man over et stort lager af reservedele til ældre møllemodeller.

Renovering af gear
DMP renoverer årligt over 200 gear til mange forskellige mølletyper. På flere modeller er der renoverede gear på lager, som mølleejerne kan købe, når gearet på deres mølle er defekt.

Det sparer både tid og penge for mølleejeren, da man kan få monteret et renoveret gear i samme arbejdsgang, som det defekte gear hejses ned fra møllen.

Kompetence og fleksibilitet
DMP Mølleservice har gennem flere år brugt RIVAL som underleverandør ved renovering
af gear. RIVAL kan håndtere og bearbejde større emner, end de selv kan klare hos DMP Mølleservice. Og samtidig kan RIVAL altid hjælpe, når det brænder på. Har DMP ikke et ombytningsgear, skal et gear repareres hurtigst muligt, så mølleejerens produktionstab minimeres. Her skal RIVAL kunne arbejde hurtigt – med kvalitet.

”Vi sætter stor pris på den kompetence og fleksibilitet, som kendetegner RIVAL,” siger Poul Reinholdt. ”Gear til vindmøller kan være meget komplekse at arbejde med. Vi har selv en meget stor ekspertise, men det er vigtigt for os, at vores underleverandører også kan leve op til det kompetenceniveau.”

ISO certificering
Der er helt specielle krav om ISO certificering for virksomheder, som arbejder med vindmøller, hvilket også stiller store krav til DMP’s underleverandører. Det lever RIVAL til fulde op til.