RIVAL-pakken

RIVAL-pakken

Som kompetenceleverandør arbejder vi på mange områder for netop at skabe værdi for vores kunder. Alt det har vi samlet i RIVAL-pakken, som tilbydes både ved serie- og enkeltstyksproduktion. Altid tilpasset den enkelte kundes konkrete situation. Se vores samlede tilbud i figuren til højre.

Stærkt DNA
Det ligger således i vores medarbejderes DNA at udnytte alle virksomhedens kompetencer bedst muligt i alle opgaver. Det betyder også, at vi altid forholder os kritisk til kundens opgave for at finde frem til den rigtige løsning. Dermed får kunden det, der er behov for, og ikke nødvendigvis det, kunden har bedt om.


Perfection

RIVAL er certificeret i henhold til ISO 9001:2008 (15). Vi leverer højkvalitets arbejde, og vi har stor erfaring i at arbejde med ekstrem præcision og overholde tolerancer samt overfladekrav.

Precision

Levering til tiden giver sikkerhed hos vores kunder. Det er vores målsætning, at 98 % af alle ordrer skal leveres til tiden.

Participation

Hos RIVAL har vi et godt samspil både med vores kunder og internt om udvikling og optimering af kundens avancerede emner, og hvordan de mest optimalt kan produceres.