RIVAL går aktivt ind og tager ansvar for både udviklingen og produktionen af avancerede emner. Det værdsættes af en meget betydende og værdifuld kunde i olie- og gasindustrien og danner solidt grundlag for udvikling af samarbejdet.

RIVAL har haft et godt og tæt samarbejde gennem en årrække med en førende virksomhed i olie- og gasindustrien om bl.a. udvikling og produktion af emner til kundens produkt, som arbejder flere kilometer meter under havoverfladen. Her stilles helt særlige krav til kvalitet, præcision og leveringssikkerhed.

RIVALs mangeårige gruppeleder og nu også projektleder Torben Pedersen har været med hele vejen. Han har i en længere periode arbejdet intensivt på at forfine mål, tolerancer, valg af bearbejdningsværktøj og -metode til kundens emner.

Nysgerrighed giver værdifuld viden
”Vi går altid ind til kundernes opgaver med en stor nysgerrighed. Det er interessant at vide, hvad et emne i sidste ende skal bruges til,” fortæller Torben. ”Med denne viden kan vi også bedre være med til at sikre, at emnet netop opfylder de krav og behov, som kunden har.

Her spiller samarbejdet med kunden også en stor rolle. De kommer med en helt unik viden om netop deres emne og dets anvendelse – og vi kommer med et meget fagligt blik ”udefra”, ser ind på tegninger, tolerancer m.v., stiller de afklarende spørgsmål, får lavet tilretninger og gjort emnet klar til bearbejdning på den mest hensigtsmæssige måde – både når det gælder kvalitet og pris. Den viden, ved vi af erfaring, har en enorm betydning for kunden.”

Alt skal frem i lyset
Som en del af det tætte samarbejde mellem kunden og RIVAL er der også fokus på, at alt skal frem i lyset og problemer italesættes straks og løses af de medarbejdere, som står med dem. Det er det mest effektive og lærerige for begge parter. Samtidig er det med til at sikre både kvalitet, leveringssikkerhed og at samarbejdet konstant udvikler sig.

RIVAL skaber tryghed hos kunden
Samarbejdet med RIVAL og medarbejdernes indsats værdsættes af kundens indkøbsdirektør. Han har netop været på besøg hos RIVAL. ”Jeg tager fra RIVAL med en dejlig ro i maven,” fortæller han. ”Det er godt at få bekræftet, at de er i fuld kontrol med produktionen af vores emner. Vi er gode til at lære af hinanden som virksomheder, hvilket er med til kontinuerligt at udvikle og forfine vores samarbejde.”

Se flere nyheder