Værdifuldt samarbejde med BILA

Tæt sparring om løsningsmetoder og tolerancer gennem dialog med erfarne industriteknikere, der ved, hvad de taler om. Det var netop dét, BILA efterspurgte og har fået i samarbejdet med RIVAL.

Project Manager Kjeld Rønning Nielsen fra BILA har kendt RIVAL og virksomhedens store knowhow og høje kvalitet gennem en lang årrække. Disse kendetegn er vigtige komponenter til et projekt for BILAs vindmøllekunde, hvor BILA skulle bruge en leverandør til fremstilling af essentielle komponenter til en stor CNC-maskine.

Spændende og fede emner
Projektet startede op i foråret 2020, hvor Kjeld Rønning Nielsen og en kollega besøgte projektleder Torben Pedersen og værkfører Glenn Scharling på RIVAL. ”Vi havde fra starten en rigtig god dialog og sparring om, hvordan produktionen af de tonstunge emner skulle gribes an, så tolerancer og kvalitetsmål blev overholdt til punkt og prikke,” fortæller Torben Pedersen. ”Vi synes, det er nogle rigtigt fede og spændende emner at arbejde med og en virkelig god udviklingsproces, vi har med kunden. Projektet kører fortsat men nu i en ny fase.”

”Fået det samarbejde, vi søgte”
I dette projekt udfører RIVAL meget kompliceret storformat CNC-bearbejdning af tonstunge komponenter. ”Vi søgte netop en leverandør, hvor vi kunne komme i direkte dialog med erfarne industriteknikere, som ved, hvad de taler om,” siger Kjeld Rønning Nielsen. ”Vi har i samarbejdet skabt den nødvendige funktionalitet i løsningen, så emnerne lever op til den kvalitet og de tolerancer, som er altafgørende for vores kunde.”

Udvikling af driftssikre maskiner
For BILA er det alfa og omega at udvikle driftssikre maskiner, da nedbrud har store konsekvenser for deres kunder. ”Det kræver knowhow i samarbejdet og leverandører, som kan deres kram,” siger Kjeld Rønning Nielsen. ”Vi gik derfor efter et tæt samarbejde med RIVAL for at sikre funktionalitet og kvalitet. Det har RIVAL på bedste vis levet op til, og vi er meget tilfredse med resultatet af vores fælles indsats.”