Mazak INTEGREX i-400

Mazak INTEGREX i-400 kaldes ikke for ingenting ”Den ultimative DONE-IN-ONE maskine”. Multitasking maskinen kan både dreje og fræse i samme opstilling samt udføre fuld 3D bearbejdning.

Bearbejdningen sker i et bredt udvalg af materialer. Herunder de svært bearbejdelige materialer som f.eks. Inconel. Her arbejder maskinen med ekstrem stor præcision.

På alle maskiner er der implementeret en Gibbs/Mastercam CAD/CAM software.

Vores nyeste multi-akslet dreje-fræse maskine Mori Seiki NZX 2000 serieproducerer sammen med Kawasaki robotten fra Bila et stort antal emner om ugen.

Maskine & Medarbejder

Statistisk proceskontrol

I forbindelse med serieproduktionen af emner har vi fuld statistisk proceskontrol på produktionen. Den statistiske proceskontrol dækker over en række statistiske metoder, som anvendes til at forstå og analysere variationen i produktionsprocessen for dermed at kunne gennemføre relevante ændringer i processen. Dette sikrer, at man i sidste ende undgår fejlproducerede emner, og at man mere intelligent kan planlægge hele produktionsprocessen. Det gælder også, når der køres ubemandet produktion.

Stabilitet og optimering

Maskinarbejder Allan Mikkelsen har i det daglige arbejde stor fokus på at sikre kunderne den mest optimale produktion af deres avancerede emner. Det sker både, når han indarbejder en stabil proces for bearbejdningen af emnet, så produktionen også kan køre ubemandet om natten, og når han efterfølgende arbejder med optimeringer. ”Det ligger i blodet hos os på RIVAL altid at arbejde med produktionsprocesserne,” siger Allan. ”Vores brede erfaring gør, at vi ofte kan byde ind med forslag til optimeringer, som øger kundens værdi af samarbejdet med os.”