En ligning – der ikke altid går op

Produktionsplanlægning af 50 mands arbejde på 25 moderne CNC-maskiner, 24 timer i døgnet går ikke altid præcist op.

Fra knytnæve til 5x2x1 meter

Kompetencerne dækker bredt på RIVAL, og virksomheden bearbejder et stort udvalg af emner i mange størrelser. Herunder kompliceret, storformat, CNC-bearbejdning af tonstunge komponenter.

Nye medarbejdere til vores unikke arbejdsplads

2021 er godt i gang. Vi har netop budt velkommen til fire nye medarbejdere i en tid, ”hvor hele verden er rystet i sin grundvold”, og flere af vores kolleger skærer ned.

Samfundsmæssigt ansvar

På RIVAL har vi en samfundsmæssig forpligtelse til at holde Danmark i gang, og vi har også en særlig rolle i at passe på, at det ikke er os – der må mødes – der bærer smitten videre.

Udvikling og vækst må ikke svække kvaliteten

Hos RIVAL går serie- og enkeltstyksproduktion af kritiske og kostbare emner til krævende kunder i dag hånd i hånd. Den to-strengede produktionsstrategi har vist sig at være et rigtigt træk.

Mangeårig salgschef træder ind i ejerkredsen hos RIVAL

Med årsskiftet til 2021 fulgte også en ny mand i ejerkredsen på RIVAL. Salgschef Christian Aarup har købt en andel af virksomheden, hvilket både Henrik Holvad og RIVALs bestyrelse ser som et stort aktiv.

Vil du være en del af vores team på aften- eller nathold?

,
Vil du være med til at holde vores vilde og særlige produktionsudstyr i drift døgnet rundt, og er du frisk på at arbejde om aftenen eller natten?

Mod, innovation og kompetence bag bearbejdning i døgndrift hos RIVAL

RIVALs Mazak FH 8800 kører i døgndrift med bearbejdning af emner til et par vigtige kunder i forsvarsindustrien. En innovativ tankegang og mod på at investere har givet et yderst succesfuldt projekt.

Ida stortrives på RIVAL

,
33-årige Ida Marie Andersen har været på RIVAL i godt tre år. Det lå ikke lige i kortene, at hun skulle arbejde på en maskinfabrik. Men hun er rigtigt glad for, det er blevet sådan.

RIVAL med i JP’s FINANS om mulighederne med automatisering

Hos RIVAL erstatter vores seks robotter ikke de 55 medarbejdere, men hjælper dem med at koncentrere sig om finarbejdet..

RIVAL prioriterer stærke partnerskaber

Gensidigt forpligtende partnerskaber baner vejen for succes. Det oplever man hos fremtidens maskinfabrik på RIVAL. ”Vi tegner ikke kontrakter for at binde hinanden – det er partnerskaberne, som binder os sammen,” siger salgschef Christian Aarup.

Værdifuldt samarbejde med BILA

,
Tæt sparring om løsningsmetoder og tolerancer gennem dialog med erfarne industriteknikere, der ved, hvad de taler om. Det var netop dét, BILA efterspurgte og har fået i samarbejdet med RIVAL.