Store krav til kvalitet, dokumentation og leveringsevne

Mange af RIVALs kunder stiller store krav til, at virksomheden kan håndtere kritiske og kostbare emner. En af dem er Munck Cranes, der i foråret indledte et samarbejde med RIVAL.

Store krav
Da norske Munck Cranes var i markedet for at finde en underleverandør, der kunne bearbejde wiretromler til virksomhedens kraner, stillede de store krav. Ikke bare til kvalitet, men også til leveringsevne, dokumentation og pris.

Det var kritiske og vitale emner. Der måtte ikke gå noget galt undervejs. Valget faldt på RIVAL, der på rekordtid skaffede råmateriale og bearbejdede 14 wiretromler i forskellige størrelser til brug i de norske kæmpekraner. Samarbejdet gik godt. ”Vi er meget tilfredse med resultatet, og der er ingen tvivl om, at vi vil bruge RIVAL igen,” siger senior indkøber Odd H. Olsen fra norske Munck Cranes, der i Skandinavien beskæftiger 185 medarbejdere.

En konkurrencedygtig pris
Beslutningen om at lægge produktionen af wiretromlerne til en underleverandør kom sent. Virksomhedens egenproduktion var nede, og der var derfor store krav til overholdelse af leveringstiden.
”Vi valgte RIVAL til opgaven, fordi vi troede på, at de kunne løfte den rent kvalitetsmæssigt, få den leveret til den aftalte tid og ikke mindst fordi de havde en konkurrencedygtig pris,” siger Odd H. Olsen.

Trods afstanden mellem Norge og Danmark får RIVAL gode karakterer, når det handler om kommunikation og feed back på opgaverne. Både før, under og efter. ”De var meget imødekommende, var hurtige til at melde tilbage, og var der noget, de var i tvivl om, så tog de kontakt med os,” fortæller Odd H. Olsen.

Kostbare og kritiske emner
Henrik Holvad husker, at nordmændene lagde stor vægt på, at virksomheden kunne håndtere kostbare og kritiske emner. ”Håndtering af kritiske og kostbare emner på tid, som dette var, er en parameter, som vi vil fokusere endnu kraftigere på i fremtiden. Det er her, vi kan gøre en forskel i markedet,” siger Henrik Holvad.