Der er godt gang i produktionen hos RIVAL, og omsætningen i 2018 blev historisk høj. Den implementerede to-strengede produktionsstrategi har vist sig at være en rigtig beslutning.

RIVAL kom ud af 2018 med en historisk høj omsætning og et resultat før skat på 2,4 mio. De gode takter fortsætter i det nye år.

Tilfredsstillende resultat
”Alt i alt er vi både i ledelsen og bestyrelsen tilfredse med resultatet,” siger ejer Henrik Holvad. ”Vi har fuld damp under kedlerne i produktionen både med de kritiske og kostbare emner og de, som er mindre avancerede. Kunderne er tilfredse, og vi oplever en høj loyalitet.”

Ser frem til 2019
RIVAL fortsætter det gode arbejde i 2019, og året er startet rigtig godt. ”Vi er startet året med en pæn ordrebeholdning, og det lover godt for hele året, hvis konjunkturerne fortsat er med os,” fortsætter Henrik Holvad. ” Vi har ramt noget rigtig med vores tilgang til markedet her på fremtidens maskinfabrik. Her er faglighed, ordentlighed, og det at have hjertet med på arbejdet væsentlige ingredienser i vores succes. Det skaber stor værdi for både vores kunder, medarbejdere og RIVAL.”

(På billedet ses RIVALs samlede bestyrelse samt ledergruppe, og bestyrelsesmedlem Mads Peter Lübeck i fuld gang med at underskrive årsrapporten for 2018)

Se flere nyheder