Medio august gennemførte DNV GL audit hos RIVAL. Virksomheden er nu for 9. gang auditeret i henhold til ISO 9001 med ros og anerkendelse, hvilket lever op til forventningerne hos RIVALs bestyrelsesformand.

”Den åbne og tillidsfulde tilgang, som kendetegner RIVAL, har tydeligvist også bredt sig til virksomhedens kvalitetsprocedure,” siger virksomhedens bestyrelsesformand Bo Schöler og fortsætter:

”Det er en fornøjelse at opleve, at DNVs auditor roser RIVALs arbejde og den måde, alt er tilrettelagt på. Det hele starter med ejere og ledelse og forplanter sig ned i organisationen. Det kan DNVs auditor klart mærke, når han kommer rundt og taler med medarbejderne. Der er styr på procedurerne og på at efterleve dem. Alt er struktureret i vores ledelsessystem, som løbende udvikles og tilpasses.”

Daglig fokus
Hos RIVAL er der således dagligt fokus på at forbedre de interne procedurer. ”Det er afgørende for, at vi kan forblive en værdiskabende forretning, at der er styr på hele kvalitetsområdet,” siger adm. direktør Henrik Holvad. ”Det gælder både håndtering af afvigelser og kundereklamationer, opfølgning på mål og handlingsplaner, overblik over medarbejderkompetencer og mange andre områder, som skal være dokumenterede. Derfor er vi utroligt tilfredse med de positive tilbagemeldinger efter den netop gennemførte audit.”

Se flere nyheder