Udviklingsingeniør

Esben Sarenbæk (1986)

E-mail: es@rival.dk
Mobil: 3070 3277

Musik:
Pearl Jam, Metallica, Red Hot Chili Peppers, Broken Bells, The Minds of 99 etc.

 Film:
”I Kina Spiser De Hunde” og ”Guardians of the Galaxy” – gerne sjovt og anderledes.

Mad:
Hjemmelavet, godt krydret og sundt.

Drik:
3-enigheden: øl, vin og whisky. I de mere specielle og spændende udgaver.

Bog:
Jeg kan godt li’ skønlitterære bøger med et fagligt twist. Bøger hvor forfatteren har researchet et emne, der kan læres lidt af. Heriblandt forfattere som Jan Guillou, Noah Gordon, Mika Waltari og Michael Larsen.

Skuespiller:
Jean-Claude Van Damme aka Jean-Claude Van Johnson – the Legend! Han kan det hele.

Hobby:
Ombygge og bruge HiFi-udstyr. Designe i CAD – især møbler. Fotografere og fotoredigere. Lave arkademaskiner/jukebokse i træ og plast. Sport diverse – primært fitness. Lede efter abandoned places og tage på ture i naturen med venner og familie. Spille på Guitar.

Dyr:
Den røde panda Wilson, som jeg gennem en længere årrække har ledt efter og stadig ikke fundet.

Feriested:
Et sted, hvor der er over 15°C, gode fotoscener, spændende natur, kulturelle og historiske områder, adgang til god mad og drikke og mulighed for fysisk aktivitet.

 TV program:
“Comedians in Cars Getting Coffee”, “Natholdet” og “Dumt og farligt”.

Det vildeste jeg har oplevet:
På en ”overlevelsestur” i Sverige aka in-the-middle-of-nowhere kom der en gruppe ulve forbi vores camp! Det var sent på aftenen, og vi sidder i lyset af et døende lejrbål og nyder lidt varm kakao, da de første tudende hyl høres i det fjerne. Gradvist kommer de nærmere, og på et tidspunkt høres deres hyl (og savlende slikken om munden) hele vejen rundt om vores camp. Det var ret vildt, især fordi jeg netop havde ligget i kropsnær wrestling med noget råt oksekød og en marinade, som sammen med bålets varme og røg skaber den perfekte snack til sultne ulve.

Fodboldhold:
AGF.