Maskinfabrikken RIVAL ændrer navn og logo – alt andet er præcist, som det plejer.

Aktieselskabet Maskinfabrikken RIVAL ændrer i januar 2020 navn til RIVAL A/S. Det er kun navnet som bliver kortere – alt andet er uændret. RIVAL er det samme selskab som hidtil med samme CVR-nummer, ejere og medarbejdere.

Meget mere end en maskinfabrik
Adm. dir. Henrik Holvad fortæller, at ændringen sker af flere grunde: ”Vigtigst af alt, vil vi gerne signalere, at vi er så meget mere end en maskinfabrik. Vi er en moderne virksomhed og gennem det sidste årti, har vi konstant udviklet os og fremstår i dag som en international samarbejdspartner i udvikling og produktion af kritiske og kostbare emner til krævende brancher.

Hertil kommer, at de fleste allerede kender os som ”RIVAL”, hvilket i daglig tale er mere lettilgængeligt både for danske og internationale kunder. Vi tilpasser derfor blot vores formelle navn til virkeligheden.”

Historien bag navnet RIVAL
Navnet RIVAL blev oprindeligt valgt på grund af det unikke i ordets flertydighed.
”En ”rival” er navnet på et præcisionsværktøj i vores branche og er dermed et symbol på høj kvalitet, og samtidig er en ”rival” en konkurrent og en aktør på markedet, som ønsker at udfordre de eksisterende rammer og gøre op med normaliteten,” siger Henrik Holvad.

”Navnet afspejler dermed den rolle, vi har haft på markedet i mange år og stadig har. Vores kunder kender os som en virksomhed, der er noget særligt på netop kvalitet og på vores evne til at tænke innovativt og utraditionelt.”

Se flere nyheder