RIVAL har været ISO 9001 certificerede siden 2012. DNV GL har netop gennemført audit og re-certificering med særlig ros til RIVALs vandtætte ledelsessystem samt løbende proces med yderligere nedbringelse af fejl.

”Så har vi været til DNV-eksamen, og alt er gået godt. Vi er igen bestået med topkarakterer.”
Det var den glade besked Kirsten og Henrik Holvad kunne sendte rundt til alle medarbejdere på RIVAL onsdag eftermiddag.

RIVAL er således blevet recertificerede i henhold til ISO 9001:2015 uden anmærkninger. Efterfølgende var der også mange roser til virksomheden og dens medarbejdere.

Velimplementerede systemer
Auditøren fra DNV var bl.a. meget begejstret for RIVALs ledelsessystem, som han kaldte ”vandtæt” og godt understøttet af dygtige og kompetente medarbejder, som udviser stort engagement. Der var også roser til implementeringen af det nye produktionssystem MAPAZ.

Maskinarbejder Lene Kruse Jensen var blandt de medarbejdere, som blev eksamineret under den gennemførte audit. ”Det handlede i høj grad om MAPAZ, som er eminent til at bære informationer om de enkelte ordrer og emner rundt til de medarbejdere, som arbejder med samme emne,” fortæller Lene. ”Det letter arbejdet væsentligt og sikrer i endnu højere grad kvaliteten, at vi elektronisk kan ”vedhæfte” kommentarer, notater mv., som også er vigtig viden for vores kolleger.”

Et levende system som løbende forbedres
Også RIVALs løbende fokus på hele processen omkring yderligere nedbringelse af fejl fik særlige roser med på vejen. ”På det område arbejder vi kontinuerligt med at blive endnu bedre til glæde for både vores kunder og RIVAL,” siger produktionschef Søren Djursland og fortsætter:
”Hos os er hele kvalitetssystemet et levende system, som vi bruger, opdaterer og løbende forbedrer. På den måde giver det værdi i dagligdagen for både vores kunder og internt i virksomheden.”

Se flere nyheder