Pernille og Simone læser begge til civilingeniør på Aarhus Universitet i Herning med fokus på teknologibaseret forretningsudvikling. De er i praktik på RIVAL og er i fuld gang med flere projekter, som kan hjælpe RIVAL i den fremtidige digitale udvikling.

Der er fokus på måleværktøjer, dokumentation og procedurer, når Pernille Clausen og Simone Asmussen arbejder med sine projekter hos RIVAL. Det sker i tæt samarbejde med primært udviklingsingeniør Esben Sarenbæk og produktionschef Søren Djursland og i øvrigt rigtig mange medarbejdere fra produktionen.

Det er godt at være studerende her
Simone har været tilknyttet RIVAL siden september 2016, mens Pernille har samarbejdet med virksomheden siden januar 2017. De er begge glade for samarbejdet. ”Det er rigtig godt at opleve, at de prioriterer, at vi er her og afsætter tid til at samarbejde med os og svare på spørgsmål,” fortæller Simone. ”Det giver os et væsentligt bedre grundlag for vores arbejde, og det vil i sidste ende også give et bedre udbytte for RIVAL.”

Teori bliver til praksis
De to studerende har hos RIVAL rig mulighed for at få afprøvet den teori, de har lært på deres studie i praksis. ”Vi arbejder på projekter indenfor Six Sigma, LEAN og målesystemanalyse,” fortæller Pernille. ”Det er yderst lærerigt at få mulighed for at tage vores teoretiske værktøjskasse og holde ud over en konkret virksomhed og gennem grundige analyser nå frem til helt konkrete forbedringsforslag. Vi har løbende diskuteret vores resultater med både Esben og Søren, og vi ser frem til at præsentere vores endelige rapport og få tilbagemeldinger på den.”

RIVALs digitale fremtid
Pernille og Simone skal på næste semester skrive masteropgave som afslutning på deres kandidatuddannelse. Her skal de også samarbejde med RIVAL. Det er under overskriften ”RIVALs digitale fremtid – digitalisering af produktionsprocessen vha. LEAN filosofien”.

RIVAL er rigtig godt tilfreds med samarbejdet med de to studerende og oplever en gevinst ved at lade to udefra komme ind og se på virksomheden og arbejdsprocesserne. Det er sundt for RIVAL at få nye input, og det giver god læring til de to studerende. Hos RIVAL ser man frem til at få det endelige arbejdsresultatet præsenteret og efterfølgende at fortsætte samarbejdet med fokus på den digitale udvikling.”

Se flere nyheder