Vi søger ambitiøs produktionsingeniør

Vil du gerne videre og få afgørende indflydelse?

Brænder du for at anvende dine optimeringsværktøjer inden for LEAN /Six Sigma?

Kan du lide at få mennesker til at udvikle sig og skabe verdensklasse resultater?

Motiveres du af at arbejde med et komplekst produktionssetup?

RIVAL A/S søger en ambitiøs produktionsingeniør til at gennemføre optimeringstiltag, sikre proaktivitet samt integrere kvalitetsarbejdet på hver arbejdsstation og i hele produktionskæden. Stillingen refererer direkte til den administrerende direktør og indgår i produktionsgruppen med 45 kolleger, hvoraf ca. 40 er timelønnede.

En fed virksomhed vil byde dig velkommen
RIVAL A/S er en professionel og dynamisk virksomhed, som udvikler, producerer og sælger maskinbearbejdede metalemner til betydende danske og internationale kunder. Der arbejdes med kritiske og kostbare emner til noget helt vildt vigtigt i et automatiseret miljø med både serieproduktion og enkeltstyksproduktion. Virksomheden er kendt for sit gode arbejdsmiljø og sin kompromisløse tilgang til kvalitet og kundeservice. Sammenhold, fest og seriøsitet kendetegner kulturen, der er baseret på tillid og ordentlighed. Virksomheden beskæftiger ca. 50 medarbejdere og er midt i realiseringen af en ambitiøs vækst- og indtjeningsstrategi. Se mere på www.rival.dk

Mange forskellige opgaver men fokus på optimering og kvalitet
I stillingen vil der være fokus på at sikre høj produktionseffektivitet og -kvalitet opnået bl.a. ved LEAN, effektive SOP’er og systematisk problemløsning. Du forventes at implementere konkrete løsninger ved hver arbejdsstation og at være i direkte indgreb med operatørerne. Hertil hører naturligt at etablere systemer og rutiner for opstart af NCR inklusive analyser, korrigerende handlinger og læringsloop, kundekommunikation vedrørende NCR samt vedligeholdelse af kvalitetsledelsessystemet. Du forventes at indføre og videreudvikle systemer til analyse, beskrivelse og udførelse, samt at gennemføre træning af operatørerne med henblik på at højne kvalitetskompetencer og kvalitetsbevidsthed. Det er desuden en opgave at rodfæste serieproduktionstankegang og at få snitfladerne ved operatørskift mellem forskellige kompetenceniveauer op i verdensklasse. Udarbejdelse af dokumentationsmateriale er ligeledes en naturlig del af jobbet.

I overblik ser opgaverne således ud:

  • Drive optimerings- og CAPA-projekter, arbejdsstation pr. arbejdsstation
  • Implementere konkrete løsninger
  • Effektivitetstjekke implementerede løsninger
  • Operationalisere SOP’er, så ”alle kan udføre opgaven”
  • Arbejde med stor grad af fremsynethed og indføre systemer til sikring af denne
  • Deltage i nye kundeprojekter for at sikre den bedste produktivitets- og kvalitetsløsning første gang
  • Deltage i og udføre Change Control og Design Transfer sammen med projektlederne
  • Udarbejde dokumentationsmateriale i samarbejde med kollegaer

En væsentlig del af jobbet er baseret på at bevare det analytiske overblik, arbejde med mønstergenkendelse og skabe forudsigelighed gennem stærk ledelsesmæssig og strategisk tænkning og en tydelig anvendelse af proaktiv adfærd. Det er væsentligt for succes at være i stand til at behandle mennesker forskelligt – læse situationen – at være vedholdende og at være i besiddelse af stærke sociale og kommunikative kompetencer. Dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde med højt kvalificerede teknikere og operatører. Du vil få en bred kontaktflade og have mulighed for at præge udviklingen på afgørende vis. Stillingen er nyoprettet.

Kan du se dig selv i denne spændende stilling?
Vi tænker, at du har erfaring fra lignende stilling og derfor behersker både den analytiske tilgang, de relevante systematiske værktøjer og den tætte kontakt med kollegerne. Du kender vigtigheden af at være proaktiv og kommunikerende, har let til smil og trives i et uformelt miljø med travlhed, et stærkt fællesskab og god humor. Du motiveres af en stor grad af selvstændighed og mulighed for at sætte dit præg på tingene.

Det er vigtigt, at du har lyst til at skabe resultater via positivt samarbejde, hvor du som medspiller bidrager til løbende forbedringer og evner at give konstruktiv feedback og uddybende vejledning. Du har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Vi glæder os til at lære dig at kende.

Søg straks
Vi samarbejder med Abilon Search & Management® om at besætte stillingen. Søg stillingen her .
Kontakt gerne konsulent Bo Schöler på bos@abilon.dk eller mobil +45 40 64 33 00.