Fabian har gennem det seneste års tid været lærling hos RIVAL og er en del af drejegruppen. ”Jeg er meget glad for at være kommet til RIVAL. Jeg havde gennem en periode været lidt usikker på, hvad jeg gerne ville. Men her føler jeg at være kommet på rette hylde,” siger Fabian. ”Alle er rigtigt flinke, og jeg har mange spændende ting at arbejde med.”

Det er en fast del af RIVALs lærlingeprogram, at den enkelte lærling skal lære det manuelle håndværk, in­den arbejdet på de store bearbejdningsmaskiner begynder. ”Jeg opbygger løbende forståelse for de enkelte emner,” siger Fabian. ”Det sker i tæt samarbejde med min mentor Bjørn, som også er med til at beslutte, hvilke opgaver jeg skal løse.” I kombination med den praktiske del af uddannelsen hos RIVAL går Fabian i skole på Herningsholm Erhvervsskole som en del af det 4-årige lærlingeforløb.

”Som lærling er der også andre faste vigtige opgaver så som at sørge for kolde øl og vand til fredagshyggen, tømme opvaskeren m.v.,” siger Fabian med et smil. Selv er han mest til sodavand, da sundheden har en høj prioritet i hans dagligdag. Det betyder også, at han sprang de fleste af snapsene over til julefrokosten på RIVAL, selv om kollegerne pressede godt på. ”Jeg bestemmer jo heldigvis selv, ” siger Fabian.

 

Mød flere medarbejdere