Kompetencerne dækker bredt på RIVAL, og virksomheden bearbejder et stort udvalg af emner i mange størrelser. Herunder kompliceret, storformat, CNC-bearbejdning af tonstunge komponenter.

De rigtigt store emner bearbejdes med præcision, i høj kvalitet og til tiden i produktionshallerne hos RIVAL. ”Som hovedregel siger vi, at vi kan bearbejde emner i størrelsen fra en knyttet næve op til 5000x2000x1200 mm.,” fortæller produktionschef Søren Djursland.

Kender betydningen for kunden
Medarbejderne på RIVAL forstår, at alle emner uanset størrelse og ”sværhedsgrad” er af stor betydning for den enkelte kunde. Det gælder både ved et tonstungt emne til vindmølleindustrien og et offshore tool på et par kilo – og om de skal produceres i enkelte styks eller flere hundrede i en serie.

”Det ligger på rygraden for vores folk at sætte sig grundigt ind i, hvad et emne i sidste ende skal bruges til. Det giver os helt særlige muligheder for at komme med input til kunden, som kan optimere produktionen og skabe nye vinkler på en løsning,” siger Søren Djursland. ”Det ved vi af erfaring, at vores kunder sætter stor pris på, og det er et vigtigt udbytte af vores tætte partnerskaber.”

Plads til nye ordrer

Ordrebogen på RIVAL er lige nu fyldt op, men i løbet af de kommende måneder er der plads til nye ordrer. ”Det gælder specielt på vores maskiner i store fræs,” siger Søren Djursland. ”Her kan vi bearbejde emner op til 5 meter i alle sværhedsgrader. Vi står altid klar til at tage en nærmere dialog med vores kunder om netop deres muligheder.”

 

Se flere nyheder