Produktionsplanlægning af 50 mands arbejde på 25 moderne CNC-maskiner, 24 timer i døgnet går ikke altid præcist op.

Ved indgangen af 2021 havde RIVAL en stor ordrebeholdning og kiggede ind i, at der var solgt 25% mere end den normale kapacitet.

”I en situation som denne – og i alle andre tilfælde – gør vi alt det mulige planlægningsmæssigt for at få tingene til at stemme. Det giver den mest optimale situation for både medarbejdernes familieliv og virksomhedens økonomi,” siger Henrik Holvad. ”Vi er dog meget bevidste om, at det ikke altid er muligt. Vi skal i princippet være utroligt heldige, hvis de opgaver, vi har i ordrebogen, passer præcist med vores medarbejderes skills og en normal arbejdsuge.”

Stærk korpsånd er stor styrke
Der vil således være tider, hvor medarbejderne må regne med overarbejde. I den sammenhæng er det afgørende, at vores medarbejdere er meget fleksible og tænker ”vi” før ”jeg”.

”De ved, der kan komme spidsbelastninger, hvor der skal arbejdes ekstra, og som virksomhed må vi acceptere, at der modsatrettet ikke altid er fuldt booket af kundeopgaver til alle vores medarbejdere. Det er vi bevidste omkring, og vi taler åbent om det. Vi er alle klar til at ”tage en for holdet”. Det kommer os alle til gode – og ikke mindst vores kunder,” siger Henrik Holvad

1.000 tak til vores medarbejdere
”Jeg håber, at de fleste af vores kunder har oplevet, at vi også i årets første måneder har overholdt vores aftaler – trods det faktum, at vi har kæmpet internt med at få enderne til at nå sammen,” siger Henrik Holvad. ”1.000 tak for en særlig indsats til alle vores medarbejdere, som har brugt de fleste lørdage i både januar og februar på at producere emner til vores kunder frem for at passe på sig selv og dem derhjemme.”

Se flere nyheder