Mod skaber særlige muligheder

Vores mål for de kommende år er at vækste RIVAL markant. Vi vil med ydmyghed tillade os at nævne det igen. Vi har gang i noget særligt. Mange kunder vil gerne handle med os, og vores fremtidige muligheder inden for flere specifikke brancheområder ser ud til at være betydelige.

I den proces er vores mod, partnerskaber og teamwork – altid med ordentlighed – væsentlige elementer.

Mod kan åbne nye døre
Det trebenede partnerskab i RIVALs ejerkreds og daglige ledelse, er et godt eksempel på CEO Henrik Holvads mod til at gå nye veje for at skabe særlige og mere værdifulde muligheder. På lige fod med satsningen på kunder i forsvarsindustrien, 100% fokus på produktion i Danmark og modet til at stå frem på forsiden af Børsen med et kontroversielt budskab.

”Med det trebenede partnerskab med CCO Christian Aarup og COO Thomas Timmermann står vi meget stærkt. Vi tre er meget forskellige. I samspil giver det særlige muligheder for vores kunder, medarbejdere og RIVAL,” siger Henrik Holvad. ”Det kræver, at vi forstår at holde balancen og altid går efter at skabe den bedste løsning for RIVALs fremtidige trivsel.

Medarbejderne er nøglen
Vores medarbejdere begynder at kunne se og mærke de nye muligheder og den værdi partnerskabet bringer. Det står også stærkere og stærkere ude hos vores kunder.

Medarbejderne er en væsentlig del af, at vi lykkes på vores vækstrejse. Som et blad i et særligt firkløver. Vi arbejder derfor også benhårdt for at holde fast i den særlige kultur, som kendetegner RIVAL, inddrage medarbejderne i implementering af nye tiltag og selv gå foran og vise vejen for dem. I den proces har Christian, Thomas og jeg hver vores rolle, som vi også har det i relation til vores øvrige partnere (kunder, leverandører, branchen, lokalsamfundet mv).

Det særlige holder ved…
Vi har erfaret, at vi ved kontinuerligt at tilbyde noget særligt kan skabe en udvikling, som sætter værdifulde aftryk. Vi noterer også med stor glæde, at det er noget, som både medarbejdere, kunder og leverandører ønsker at være en del af.”