Rekordår på RIVAL

RIVAL kom ud af 2020 med en rekordomsætning, som er den højeste i virksomhedens historie. Bundlinjen følger godt med sammen med en styrket soliditet.

Omsætningen er i 2020 steget med over 10 mio. kr. i forhold til 2019 og resultatet med knapt 1 mio. kr. til 3,8 mio. kr. før skat. ”Vi har en sund forretning og har over de seneste år løbende øget egenkapitalen og forbedret soliditetsgraden væsentligt,” siger adm. direktør Henrik Holvad.

Baggrund i rette produktmix
Resultatet for 2020 er et godt bevis på, at man på RIVAL er lykkedes med at få implementeret det rette produktmix og optimeret produktionen med øget automatisering. Maskinerne kører i dag 24 timer i døgnet.

”Vi har fået godt gang i kontraktarbejde på serieproduktion til betydelige internationale kunder, hvilket betyder, at vi kan udnytte vores maskiner mere og mere optimalt. Vi arbejder løbende på at forbedre og forfine produktionen i samarbejde med vores kunder og dygtige folk i produktionen,” siger medejer og salgschef Christian Aarup. ”Samtidig har vi også fastholdt og udviklet samarbejdet med danske industrikunder om produktion af kritiske og kostbare enkeltstyks emner. Samlet set giver det et rigtigt godt mix, som passer fint til vores brede vifte af skills og maskiner i produktionen.”

Ydmyg og stolt
RIVALs ledelse er både ydmyg og stolt over den fortsatte positive udvikling på RIVAL. ”Det er fantastisk at opleve, at vores kunder rigtigt gerne vil handle med os også i disse Corona-tider,” siger Henrik Holvad. ”Vi har i 2020 løbende fået positive tilbagemeldinger fra kunderne på vores samarbejde, som de værdsætter meget højt.”

Tilfredshed i bestyrelsen
Bestyrelsen på RIVAL udtrykker også en stor tilfredshed med udviklingen på RIVAL og de meget positive resultater, der skabes. ”Meget starter med kulturen og en rigtig god medarbejderpleje. Her tager alle ansvar og tænker ”vi” før ”jeg”,” siger bestyrelsesmedlem Mads Peter Lübeck og fortsætter: ”Regnskabet er fantastisk læsning på flere områder. Det tegner særdeles positivt for den fortsatte udvikling af RIVAL.”

De gode takter fortsætter
Hos RIVAL har man store forventninger til 2021. ”Vi har allerede nu en rigtig flot ordrebeholdning, som lover godt for hele 2021,” siger Henrik Holvad. ”Nu skal vi fortsætte og videreudvikle det gode, solide partnerskab med kunderne, som danner grundlag for, at vi alle lykkes. Vi ved, det kræver hårdt arbejde hver dag af os alle her på RIVAL. Derfor er vores stærke fællesskab og teamwork altafgørende.”