RIVAL sætter gerne markante aftryk

Samarbejdet med forsvarsindustrien stiller store krav – og kræver ikke mindst mod og gode partnerskaber. Det ved man hos RIVAL, hvor både CEO Henrik Holvad og CCO Christian Aarup var med til at sætte præg på forsvarsdebatten i den forgangne uge.

Henrik Holvad var med i såvel P4 som TVA for at fortælle om RIVALs samarbejde med forsvarsindustrien. Anledningen var, at flere europæiske lande har meldt ud, de vil sende Leopard 2 kampvogne til Ukraine. RIVAL producerer emner til netop denne kampvogn.

Christian Aarup var draget til Aalborg for at deltage i den udsolgte Danish Defence Annual Conference (DDAC) arrangeret af CenSec. Netop her har Christian alle muligheder for at dyrke sit netværk og alle de værdifulde partnerskaber, RIVAL har i forsvarsindustrien.

”Vi har et godt og tæt samarbejde med flere af hovedaktørerne i den internationale forsvarsindustri. Her er min tilgang altid et stærkt gensidigt partnerskab,” fortæller Christian Aarup. ”Derfor er et par dage, som disse, helt unikke. Her har jeg alle muligheder for at mødes til både formelle og mere uformelle snakke, gøde jorden for nye partnerskaber og få en særligt indblik i, hvilken vej udviklingen forventes at gå. Jeg glæder mig også til at komme hjem og viderebringe de mange roser, jeg har fået til hele RIVAL teamet.”

Hos RIVAL ligger den fremtidige strategi for udvikling og vækst af samarbejdet med forsvarsindustrien klar og danner også grundlag for dele af den eksterne kommunikation.

”Vi ved, det gør en markant og positiv forskel for RIVALs omdømme, at vi tør kommunikere med klare budskaber, som har hold i virkeligheden, kombineret med mod til også at sige det højt, som ikke ligger lige til højrebenet,” fortæller Henrik Holvad. ”Jeg har ved flere lejligheder oplevet, at det også giver en ekstra synlig position, når der skal vælges en repræsentant til at udtale sig på vegne af en branche, om en udvikling eller tendens.”

Se indslaget fra TVA her

Hvis du accepterer cookien Statistikker, marketing , kan du se videoen.