Vil du være med til at fremstille kritiske og kostbare emner til Piranha 5…

…det sejeste militærkøretøj i verden?

Vi søger industriteknikere til RIVAL i Skanderborg. Østjyllands smukkest beliggende industrivirksomhed.

Drømmer du om at være på hold med de allerbedste?
Har du ambitioner om at udvikle dig til én af de dygtigste i branchen i tæt samspil med nogle af de skarpeste gutter. Så kan det være netop dig, vi søger.

Vi har over de seneste år investeret kraftigt i de mest moderne CNC-maskiner, og produktionen af kritiske og kostbare emner til vores mange spændende og krævende kunder i forsvarsindustrien kører på højtryk. Vi har derfor brug for nye medarbejdere til faste stillinger i både ”fræs” og ”drej”.

Bliv del af RIVAL-familien
Som ny medarbejder bliver du også en del af vores RIVAL-familie. Vi holder sammen og bakker hinanden op – og tager ”pudekampene”, når luften skal renses. Her tænkes ”vi” før ”jeg”, og vi gør altid vores bedste. Vi er klar til at ”tage én for holdet”, fordi vi ved, at kollegerne vil gøre det samme. Det gælder alle i virksomheden: Ledelsen, mentorer, nye og ”gamle” medarbejdere.

Alle vil give dig plads som ny i RIVAL- familien, og vi forventer, at du er åben for at træde ind i vores fællesskab.

Vi spiller hinanden gode
Som industritekniker hos RIVAL stiller vi store krav til dine individuelle færdigheder. Det er et must, når vi producerer komplekse emner med snævre tolerancer og høje kvalitetskrav.

Samtidig har også vi en fælles interesse i at gøre hinanden bedre. Vores medarbejdere er gerne med til at bane vejen for, at en kollega opnår succes. Vi vægter evnen til at spille hinanden gode – frem for enkeltmandspræstationer.

Vil du være med?
Lyder det som noget for dig, så kontakt vores produktionschef Søren Djursland på telefon 2329 7777 eller mail sd@rival.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.