Du har netop haft 25 års jubilæum – hvad er det bedste ved at være ansat hos RIVAL?
Set over de 25 år er det den fantastiske mulighed, jeg har haft for at udvikle mig og have stor indflydelse på den daglige drift. Dygtiggøre mig omkring de opgaver jeg har haft gennem årene. Og ikke mindst de gode kollegaer.

Hvad er dine arbejdsopgaver hos RIVAL?
Min titel er salgschef. Denne titel spænder vidt fra tilbudsudregning og tilbudsgivning, kundebesøg i Danmark og Norge og ”reserveværkfører,” når vores produktionschef Heino holder fri, til teknisk support i værkstedet og ikke mindst problemknuser.

Hvad arbejder du med lige nu?
Lige nu regner jeg på et tilbud til Smart Motor i Norge og arrangerer tre dages kundebesøg inden juleferien.
Hvad har ændret sig i den tid, du har været her?
Da jeg startede, var vi i alt 12 mand. Vi er jo vokset ganske betydeligt siden, og som jeg ser det, er vi vokset fra en mindre maskinfabrik til en mellemstor industrivirksomhed med den organisation, der nu kræves, og som jeg også er en del af både i funktionærgruppen og strategigruppen.

Hvad laver du om fem år?
Jeg er selvfølgelig på RIVAL. Hvem ved, hvad jeg så står for til den tid?

Mød flere medarbejdere