Helle honorerer de nye krav til RIVALs bestyrelse

Hos RIVAL har ejerne gennem længere tid været på udkig efter et nyt bestyrelsesmedlem med erfaring og kompetencer fra forsvarsindustrien. Det har man fundet i Helle Specht. ”Vores bestyrelse skal afspejle den strategiske situation, vi befinder os i,” siger medejer Christian Aarup. ”Her så vi Helle som et rigtigt godt match i forhold til vores strategiske fokus på forsvarsindustrien.”

RIVAL og Helle Specht fandt hinanden gennem DI’s brancheforening Forsvar og Sikkerhed. Her sidder Helle i bestyrelsen, og Christian Aarup har ved flere lejligheder truffet Helle til møder i foreningen.

Helle er direktør i TenCate Advanced Armour, som producerer armour-plader til beskyttelse mod våbenangreb. Hun har været hos TenCate i over 15 år både som kvalitet- og udviklingschef og nu som administrerende direktør for TenCate i Danmark.

Professionel virksomhed med en ærlig tone
Helle var meget beæret over at blive kontaktet vedrørende en bestyrelsespost hos RIVAL. Efter møder med Henrik Holvad og den øvrige bestyrelse, hvor der blev fastlagt snitfladerne mellem Helles job og bestyrelsesarbejdet hos RIVAL, sagde hun ja tak til bestyrelsesposten.

”Hos RIVAL møder jeg en stor passion omkring det, man arbejder med og en professionel organisation med en meget ærlig og god tone,” siger Helle. ”Det er en ambitiøs virksomhed med et stort potentiale. Samtidig er der også en høj grad af bevidsthed om, at udviklingen skal gå i rette tempo. Der har vi en vigtig rolle i bestyrelsen. Vi skal sikre et 360 graders syn på mulighederne og forholde os til, hvad der er godt for RIVAL både på kort og lang sigt. Jeg er utrolig glad for at være blevet en del af teamet hos RIVAL og kunne bringe mine kompetencer i spil til glæde for RIVALs fremtidige strategiske udvikling.”