Til daglig er Bjørn Donslund gruppeleder i RIVALs drejegruppe. I august 2010 tog han sammen med familien et afbræk fra dagligdagen med en jordomrejse.

Turen startede i British Columbia i Canada, hvor Bjørn sammen med sin kone Henriette og sønnen Tobias besøgte Henriettes familie, som var emigreret for en del år siden. Opholdet var rigt på naturoplevelser lige som flere af jordomrejsens øvrige ophold i f.eks. Thailand og Australien.

Turen rundt om jorden strakte sig over 3 måneder og omfattede besøg i Los Angeles, Disneyland, badeferie på Fiji og 1.800 km tur i autocamper langs østkysten i Australien.
Hertil kom Sidney, Bangkok samt fem dages tømmerflådetur på KhaoLaen søen i Thailand.

Tilbage i den daglige rytme
”Vi har haft nogle fantastiske oplevelser sammen som familie,” siger Bjørn. ”Turen har givet os alle så mange indtryk, og vi taler om oplevelser fra turen dagligt her efter vi er kommet hjem. En ren vitaminindsprøjtning, som jeg kun kan anbefale.

Men nu er det så også dejligt at være tilbage på RIVAL sammen med kollegerne og de spændende arbejdsopgaver. Og det er jo skønt, at vi har væsentligt mere at lave, end da jeg tog af sted.”

Mød flere medarbejdere