Nye investeringer i europæisk verdensklasse

RIVAL har en strategisk målsætning om at opbygge en maskinpark i europæisk verdensklasse, og man er godt på vej. Gennem det sidste år er der investeret massivt i flere DMG MORI maskiner og robotløsninger.

De to nærmest identiske søstermaskiner DMG MORI DMU 65 med PH celle og DMG MORI DMU 75 har hver deres rolle i RIVALs nye, fuldautomatiske set-up.

”Vi investerer løbende i nogle af de bedste maskiner i Europa, som kan honorere kravene fra vores kunder i både ind- og udland,” fortæller Henrik Holvad. ”Vi har i dag tilrettelagt dele af produktionen således, at vi laver opstart og indkøring af emner på vores DMG MORI DMU 75 og efterfølgende kører et fuldautomatisk set-up med produktion af kritiske og kostbare emner på DMG MORI DMU 65 med PH celle. På den måde får vi udnyttet maskinparken bedst muligt, og vi kan samtidig sætte ind med vores dygtige medarbejdere netop dér, hvor deres viden giver mest værdi. ”

Kreativ nytænkning giver resultat
For RIVAL handler i det i høj grad om at være åben for nye måder at gøre tingene på. Det gælder både i produktionshallerne, og når det omhandler fx ledelse (se artiklen om vores produktionschef Søren Djursland).

”Vi skal løbende optimere vores processer og skabe resultater ved at inddrage medarbejderne mest muligt, så alt forankres naturligt i deres dagligdag,” fortæller Henrik Holvad. ”Forandringer skal have værdi for os alle. Det er hele grundlaget for at kunne være fremtidens maskinfabrik med verdens bedste medarbejdere og en maskinpark i europæisk verdensklasse – hvor både mennesker og maskiner yder deres allerbedste.”