Produktion af kritiske og kostbare emner kræver ofte en NDA

Maskinfabrikken RIVAL oplever ofte at skulle underskrive en NDA i forbindelse med nye ordrer. Det medfører, at der skal være styr på de interne processer og ordentlighed i alle forhold.

Hasteopgaver køres gennem ”Fast Track” hos RIVAL

Når medarbejderne på RIVAL ser en rød palle i produktionen, ved de, her er en ordre, som haster meget.

Tæt samarbejde om optimering af emner

,

Maskinfabrikken RIVAL har gennem de seneste år arbejdet tæt sammen med ingeniørvirksomheden R&D om produktionstekniske optimeringer af flere nye emner.

Dan-Web Machinery

, ,
Maskinproducenten Dan-Web Machinery A/S har gennem de sidste godt 10 år samarbejdet med RIVAL. Det værdifulde samarbejde bygger på en god kemi, fælles forståelse og udbytterig sparring.

Svendborg Brakes

, ,
RIVAL har gennem flere år haft længerevarende rammeaftaler i millionklassen med Svend­borg Brakes.

Avanceret serieproduktion med fuld statistisk proceskontrol hos RIVAL

Netop nu kører de første emner gennem RIVALs nyeste investeringer i maskinparken. Der kan produceres 24 timer i døgnet, og produktionen kører med fuld statistisk proceskontrol. 

RIVAL udvider horisonten

Fremtidens RIVAL-kunde kommer ikke fra en specifik branche.

RIVAL udvider maskinparken

Yderligere investeringer i maskinparken styrker Maskinfabrikken RIVALs position som underleverandør af kritiske emner i både større og mindre serier.

RIVAL har modet til at udfordre – det giver bonus for kunden

For medarbejderne hos RIVAL ligger det i kulturen at løse kundens opgaver så godt og effektivt som muligt. Det kræver mod til at udfordre kunden og fokus på bl.a. proces- og kostoptimering samt statistical proces control (SPC).

Flere rammeaftaler øger konkurrenceevnen

Flere og flere kunder vælger at indgå rammeaftaler med RIVAL. Baggrunden er, at RIVAL tilbyder en kostoptimeret serieproduktion i høj kvalitet samtidig med, at kunden får adgang til hele virksomhedens kompetencepallette.

Hos RIVAL har alle et ansvar for nye forbedringer

Løbende arbejde med LEAN er en fast del af udviklingen hos RIVAL. Det seneste tiltag på området er en øget fokus på forbedringer.

RIVAL ISO re-certificeret med ros

Maskinfabrikken RIVAL er netop blevet re-certificeret uden afvigelser af DNV GL i forbindelse med virksomhedens ISO 9001:2008 certificering.