Mød en medarbejder

Medarbejderne er RIVALs vigtigste ressource. En sund virksomhed skabes gennem veluddannede, topmotiverede og stabile medarbejdere.

Kunderne værdsætter RIVALs medarbejdere for deres ærlighed og faglige kompetence.

Mange af vores medarbejdere har langvarige relationer til kunderne, hvilket opleves som et plus fra begge sider.

Her kan du møde flere af RIVALs medarbejdere, som gennem årene har været omtalt i vores avis Metal & Mennesker.

Mød Helene

,
Se med her - hvor Helene deler sine tanker om jobbet som industritekniker

Industritekniker hos RIVAL er det helt rigtige valg for Rasmus

,
Rasmus stortrives med de mange muligheder og udfordringer det giver at arbejde med kritiske og kostbare emner hos RIVAL.

Mere dialog og mindre stok

,
Det er en vigtig del af Søren Djurslands arbejde at være med til at skabe en unik arbejdsplads Derfor er øget menneskelig indsigt på dagsorden.

Her er plads til os alle

,
Medarbejdernes trivsel og sundhed har altid haft stor betydning på RIVAL sammen med omtanke for miljøet og (lokal)samfundet

Flemming giver stabilitet i ”maskinrummet”

,
Vores projektleder Flemming Hansen er solid i drift som en dieselmotor og forlader ikke et projekt, før alt spiller 100 %.

Involver dig, tag ansvar og vær åben for læring

,
…det er tre vigtige egenskaber for medarbejderne hos RIVAL

Ida stortrives på RIVAL

,
33-årige Ida Marie Andersen har været på RIVAL i godt tre år. Det lå ikke lige i kortene, at hun skulle arbejde på en maskinfabrik. Men hun er rigtigt glad for, det er blevet sådan.

Kridt skoene og stå tidligt op, hvis du vil følge med RIVALs produktionschef

,
Få et kig ind i en arbejdsuge hos RIVALs produktionschef og hans meget afvekslende arbejdsdage. Altid med det mål at sikre RIVALs kunder emner i den ypperste kvalitet til rette tid - og medarbejderne de bedste og mest motiverende arbejdsforhold.

Svejserobot åbner nye muligheder for både RIVALs kunder og Ole

,
Maskinarbejder Ole Andersen er fast mand ved RIVALs nye svejserobot. Robotten håndteres med stort overblik, når der skal løses komplekse svejseopgaver i vanskelige materialer.

Lene er i sit es ved den store Mazak fræser

,
Det kom som en overraskelse for Lene, da RIVALs produktionschef foreslog, hun skulle prøve kræfter med maskinerne i store fræs. Hun var dog klar på udfordringen og er i dag i fuld gang med optimering og produktion af komplicerede emner.