Mød en medarbejder

Medarbejderne er RIVALs vigtigste ressource. En sund virksomhed skabes gennem veluddannede, topmotiverede og stabile medarbejdere.

Kunderne værdsætter RIVALs medarbejdere for deres ærlighed og faglige kompetence.

Mange af vores medarbejdere har langvarige relationer til kunderne, hvilket opleves som et plus fra begge sider.

Her kan du møde flere af RIVALs medarbejdere, som gennem årene har været omtalt i vores avis Metal & Mennesker.

Flemming giver stabilitet i ”maskinrummet”

,
Vores projektleder Flemming Hansen er solid i drift som en dieselmotor og forlader ikke et projekt, før alt spiller 100 %.

Involver dig, tag ansvar og vær åben for læring

,
…det er tre vigtige egenskaber for medarbejderne hos RIVAL

Ida stortrives på RIVAL

,
33-årige Ida Marie Andersen har været på RIVAL i godt tre år. Det lå ikke lige i kortene, at hun skulle arbejde på en maskinfabrik. Men hun er rigtigt glad for, det er blevet sådan.

Kridt skoene og stå tidligt op, hvis du vil følge med RIVALs produktionschef

,
Få et kig ind i en arbejdsuge hos RIVALs produktionschef og hans meget afvekslende arbejdsdage. Altid med det mål at sikre RIVALs kunder emner i den ypperste kvalitet til rette tid - og medarbejderne de bedste og mest motiverende arbejdsforhold.

Svejserobot åbner nye muligheder for både RIVALs kunder og Ole

,
Maskinarbejder Ole Andersen er fast mand ved RIVALs nye svejserobot. Robotten håndteres med stort overblik, når der skal løses komplekse svejseopgaver i vanskelige materialer.

Lene er i sit es ved den store Mazak fræser

,
Det kom som en overraskelse for Lene, da RIVALs produktionschef foreslog, hun skulle prøve kræfter med maskinerne i store fræs. Hun var dog klar på udfordringen og er i dag i fuld gang med optimering og produktion af komplicerede emner.

RIVAL er noget ud over det sædvanlige

,
Kenni Møller kom til RIVAL som maskinarbejder i november sidste år. Han havde på forhånd hørt meget godt om virksomheden – og er bestemt ikke blevet skuffet.

Projektleder med stor erfaring fra ”maskinrummet”

,

Flemming Hansen har været projektleder hos RIVAL i godt og vel et år. Hans solide erfaring som maskinarbejder og produktionsteknolog giver et værdifuldt afsæt for samarbejdet med kunderne.

Lene trives som voksenlærling hos RIVAL

,
For 30-årige Lene er ansættelsen som voksenlærling på RIVAL det helt rigtige. Hun stortrives i produktionen og skræmmes ikke af mandehørm, sår på fingrene eller lugten af brændt hud.

Fabian – at være lærling på RIVAL

Fabian har gennem det seneste års tid været lærling hos RIVAL og er en del af drejegruppen.