Anerkendelse til RIVAL fra InterForce

Forsvaret er blandt de betydende kunder hos RIVAL, og vi er også aktive i InterForce regi.

Logistikvenlige ”ready-to-go pakker”

Hos RIVAL fintunes samarbejdet med kunderne løbende. Fokus er således også på at serieproducere og levere et mix af forskellige emner til det samme slutprodukt hos kunden - i én samlet "ready-to-go" pakke. Dermed lettes kundens logistik betydeligt

Svejserobot åbner nye muligheder for både RIVALs kunder og Ole

,
Maskinarbejder Ole Andersen er fast mand ved RIVALs nye svejserobot. Robotten håndteres med stort overblik, når der skal løses komplekse svejseopgaver i vanskelige materialer.

RIVAL opgraderer maskinparken med DMG MORI CMX50U

Maskinen skal samarbejde med ny robot fra Bila, og med den kombination udvider RIVAL kapaciteten til serieproduktion i høj kvalitet og til konkurrencedygtig pris. Det er netop en del af virksomhedens to-strengede produktionsstrategi.

Lene er i sit es ved den store Mazak fræser

,
Det kom som en overraskelse for Lene, da RIVALs produktionschef foreslog, hun skulle prøve kræfter med maskinerne i store fræs. Hun var dog klar på udfordringen og er i dag i fuld gang med optimering og produktion af komplicerede emner.

Forsvaret på besøg hos RIVAL

,
Tirsdag i uge 43 kom chefen for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) Generalløjtnant Flemming Lentfer på besøg hos RIVAL.

Involvering og spørgelyst giver løsninger i topform

,
Stor spørgelyst og interesse for de emner, som skal bearbejdes, kendetegner medarbejderne hos RIVAL. Det ender ofte ud i nye idéer og løsninger.

Succesfuld ISO-audit hos RIVAL

RIVAL har været ISO 9001 certificerede siden 2012. DNV GL har netop gennemført audit og re-certificering med særlig ros til flere områder.

Syriske Doluvan er fast del af teamet hos RIVAL

Doluvan Aziz Hassan startede i et IGU-forløb for to år siden og er nu ansat i produktionen på RIVAL.

Engagement og arbejdsglæde

Hvad er det, som virkelig betyder noget? Stof til eftertanke fra Henrik Holvad.

RIVAL-ånden skaber et tillidsfuldt samarbejde

Kvalitet, tillid og ordentlighed er tre vigtige elementer i dagligdagen på RIVAL og en væsentlig del af RIVAL-ånden. Det skaber grobund for et værdifuldt samarbejde.

Hos RIVAL bliver IGU til fast arbejde

Læs artiklen fra Sprogcenter Midt