Ide og vision

Ide
Ideen bag RIVAL som underleverandør er, at udvikle, producere og sælge maskinbearbejdede emner til professionelle danske og internationale virksomheder.

Vision

RIVAL vil være en lønsom, vækstorienteret og værdiskabende virksomhed, der er kendetegnet ved:

PERFECTION – PRECISION – PARTICIPATION

Vi vil levere konkurrencedygtige løsninger, der indeholder traditionelle kompetencer inden for konstruktion og bearbejdning, men også unikke kompetencer på områder som Supply Chain Management, at tænke og handle Lean samt evnen til at etablere og udvikle netværk.

Vi vil være blandt vores kunders bedste leverandører og den bedste, når det gælder forandringsparathed, kvalitet og leveringsevne.

Vi vil være synlige på markedspladsen og over tid skabe et resultat, der er enestående.

Se udvalgte referencer

Grundfos, Serbien

, , ,
RIVALs stærke kompetencer, kreative tilgang samt åbne og ærlige facon har været væsentlige faktorer for udvikling, produktmodning og indkøring af Grundfos’ nye pumpeproduktion i Serbien.

Konecranes

, ,
Installering og servicering af havnekraner er en specialistdisciplin, som Konecranes mestrer. Her sættes person- og driftssikkerhed i højsædet.

DMP Mølleservice

,
Fodboldklubben Liverpools slogan ”You’ll never walk alone” ligger dybt i generne hos de over 70 medarbejdere hos DMP Mølleservice. Og virksomheden har samme forventninger til deres underleverandører.

Svendborg Brakes

, ,
RIVAL har gennem flere år haft længerevarende rammeaftaler i millionklassen med Svend­borg Brakes.