Bevidste valg

”Vores ikke-valg er også valg – det er der mange, som glemmer.” Derfor går både direktøren og formanden målrettet efter at effektuere, at der altid er et valg både som virksomhed, leder og person i det hele taget, og at der altid kan findes en løsning. Det gælder både i deres indbyrdes sparring og i den daglige ledelse på RIVAL.

”Hos RIVAL kunne vi have truffet mange andre valg end dem, vi har valgt at træffe. Vi har truffet nogle svære valg i forbindelse med, at vi valgte at blive i Danmark, da Danmark ikke nødvendigvis ville vores branche og flere gange dømte dansk industri ude.”

Henrik Holvad:
”Vi har også været ude og se på mulighederne både i Asien og Østeuropa – men ville ikke være med til, at vi skulle tjene penge på, at mange af medarbejderne knoklede og havde elendige arbejdsforhold. Her traf vi også et valg. Det skal være ordentligt. Det var en af grundene til, at vi blev i Danmark.”

Bo Schöler:
”Vi har valgt, at RIVAL skal blive i Danmark vel vidende, at den almindelige antagelse er, at det giver højere priser til RIVALs kunder. 10 års outsourcing hos mange andre danske produktionsvirksomheder har dog vist os, at regnestykket ikke er så simpelt. At fastholde produktionen i Danmark giver en masse på plussiden – højere kvalitet, bedre leveringssikkerhed, arbejdspladser og ikke mindst ordentlighed. Et lille bidrag til en bedre verden. Konsekvensen af vores bevidste valg er, at vi med rettidig omhu skal styre RIVAL til at være en sikker og konkurrencedygtig spiller på det internationale marked. Og det er klart muligt.”