NZX – DMG MORI multi-akslet dreje-fræsemaskine

Vores multi-akslet dreje- fræsemaskine Mori Seiki NZX 2000 serieproducerer sammen med Kawasaki robotten fra Bila et stort antal emner om ugen. NZX 2000 arbejder med op til 6.000 omdrejninger i minuttet, og kan bearbejde emner med længde op til 810 mm og en dreje-diameter op til 320 mm.

Maskine & Medarbejder

Serieproduktion af kritiske emner

Samarbejdet med et bredt udvalgt af kunder i dansk industri viser, at der er en stor efterspørgsel netop efter det set up, RIVAL tilbyder. Vores styrke ligger i høj grad i at udvikle og serieproducere emner, som er kritiske for kunderne. Vi kan i dag serieproducere avancerede emner samtidig med, at vi kan tilbyde en fuld dokumentationspakke. Det sker til en meget konkurrencedygtig pris, når man ser på de totale omkostninger

Power til produktionsmodning

Ved opstart af et nyt samarbejde efterspørger mange kunder RIVALs kompetence til produktionsmodning af deres emner og udvikling af de mest optimale produktionsprocesser. ”Vi har kompetence både med meget erfarne folk i produktionen og ingeniørpower i baglandet,” fortæller salgschef Christian Aarup. ” Vi har ofte succes med at tænke ud af boksen og finde en løsning, som netop passer til kundens behov, og som naturligvis altid lever op til kravene – også når det gælder overholdelse af tolerancer og dokumentation.”