Smertefri bearbejdningsproces med ekstrem præcision

RIVALs to YCM bearbejdningscentre kører med meget stor præcision selv på snævre tolerancer. Sammen med RIVALs høje leveringssikkerhed og solide medarbejder-kompetencer var det afgørende faktorer, da RIVAL blev valgt som leverandør til bearbejdning af delkomponenter til de store fuel pots, som monteres under F-35 flyet.

RIVALs YCM bearbejdningscentre er perfekte til at bearbejde helt vildt vigtige emner, som for eksempel delkomponenter til fuel pots til jetjagere. ”Her er det afgørende for kunden, at der ikke opstår fejl. Derfor lægger både kunden og vi rigtig stor vægt på, at bearbejdningen sker med stor præcision, da det kan have fatale konsekvenser, hvis udstyret får en defekt,” siger salgschef Christian Aarup fra RIVAL.

God gennemløbstid
”På denne ordre i millionklassen har vores nye bearbejdningscentre i længere perioder kørt ubemandet, hvilket giver god gennemløbstid og udnyttelse af kapacitet” siger Christian Aarup. ”Det er en stor fordel for både kunden og os, at et grundigt forarbejde med de rigtige tegninger, software til at overføre data, high-end maskiner og kompetente medarbejdere, som kan sætte det hele på skinner, kan resultere i en bearbejdningsproces, som kører smertefrit.”

Gibbs 3D CAM minimerer fejlrisiko
For at minimere risikoen for fejl, arbejder man hos RIVAL med Gibbs 3D CAM software, som automatisk kan overføre bearbejdningsdata på et konkret emne direkte til den maskine, hvor bearbejdningen skal foretages. ”Vores kunde har forsynet os med solide data på de emner, vi skal producere,” siger Christian Aarup.

”Vi har programmeret med udgangspunkt heri og bearbejdningen bliver dermed nøjagtig, som kundens ingeniører har angivet. Det sker med mellemrum, at vi går i dialog med kunden om konkrete ændringer på tegningerne, hvis vi med vores erfaring kan se, at noget kan gøres bedre. Men som udgangspunkt kører vi nøjagtigt efter kundens anvisninger.”

Sikker bearbejdning i alle industrier
Vores nye YCM bearbejdningscentre er således perfekte til bearbejdning af kritiske og kostbare emner inden for alle industrier, hvor kravene til præcision er afgørende,” siger Christian Aarup. ”Vi har udvidet vores high-end kapacitet og kan dermed fremover bearbejde flere emner med ekstrem præcision – i højt tempo og stadig i høj kvalitet – hvilket i højere og højere grad efterspørges i vores primære kundesegmenter.”